پنجره ای رو به خانه پدری چهارشنبه ۲۷ تیر

این شماره از برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با شعری از دفتر اشعار دکتر علیرضا نوری زاده آغاز خواهیم نمود. سپس همراه شما خوبان به گفتگو با میهمان عزیز برنامه جناب آقای دکتر رضا حسین بر خواهیم پرداخت و با ایشان در ارتباط با نشست مجاهدین و کنفراس واشنگتن و نشست کلن آلمان به تبادل نظر خواهیم نشست:

دکتر نوری زاده : نظر شما در باره نشست مجاهدین چیست؟

دکتر حسین بر : نمایش قدرت زمانی اعتبار دارد که قدرت بطور عادلانه مورد بهره برداری قرار گیرد، این افرادی که در این تجمع حضور دارند قدرت را از آن خود بدانند، وقتی قدرت از آن یک گروه کوچک است و از آنجا بقیه را تابع آن قدرت بکنیم این حالت نمایش های شوروی و کره شمالی و جمهوری اسلامی را تداعی میکند، این نمایش قدرت خوب می بود اگر افراد به میل و اراده خودشان در آنجا تجمع میکردند، و این بیشتر شبیه صحنه سازی است.

دکتر نوریزاده : مجاهدین شریکی برای خودشان نمی خواهند روزی که مسعود رجوی فرار کرد من مقاله ای نوشتم در باره ایشان ، کم کم تمام کسانی که با او بودند از وی جدا شدند اینها به هیچ وجه حاضر نیستند کس دیگری را ببینند، بعد از نشست ما در واشنگتن یک نشست هم شما در آلمان داشتید حاصلش چه شد؟

دکتر حسین بر: من دارم بر روی یک مفهوم جدید بنام نقشه فهمیدن کار میکنم برای شناخت یک کشور اول باید آن کشور را فهمید بخاطر همین است که پریشانی افکار داریم،شما نقشه ایران را در نظر بگیرید از آذربایجان تا سرخس و بلوچستان و خوزستان و کردستان و لرستان شما در این نقشه چه میبینیدترکها را میبینید نماینده ترکها حضور داشتند، نمایندگان لرستان بلوچستان و کردستان هم بودند اهل تسنن وهم نماینده شان آمده بود، شما نقشه را که میبینید میدانید که چه کسانی نماینده ایران هستند، تمام نمایندگان جمعیت ایران حضور داشتند، اینها چهل سال سابقه مبارزه دارند، ما قصد حذف مجاهدین را نداریم مجاهدین خودشان را در این نقشه نگاه بکنند در این نقشه عظیم آنها چه تعدادی هستند؟ همینطور گروهای سیاسی دیگر هم خودشان را در این نقشه جغرافیایی سیاسی بنگرند، بنابراین تنها راه این گروه های کوچک اینست که به جامعه بزرگتر که نمایندگانشان حضور دارند و در جلسه شرکت دارند و سیاست مدار هم هستند کنار بیایند اگر اینها بخواهند خودشان را جدا نگاه کنند نمیتوانند.

دکتر نوری زاده: نکته دیگر این نگرانی مردم که از اینکه این اقوام ایرانی بخواهند راه خودشان را پیش بگیرند و بروند، نظر شما چیست؟

دکتر حسین بر: همین جغرافیای سیاسی ایران را که بنگرید همه ایرانی هستند بنابراین کسانی که همه ایرانی هستند کجا میخواهند بروند.؟ آنهایی این حرفها را میزنند که خودشان چیز کوچکی هستند و آن گروه کوچک میخواهد با حذف دیگران خود را حاکم کند،.

دکتر نوری زاده: چه فرقی بین ایران و عراق میبینید؟؟ مثلا کردها راه خودشان را میروند و عربها راه خودشان را ؟؟

دکتر حسین بر: این کشور عراق توسط یک انگلیسی ویک فرانسوی ساخته شد و نه روی حساب و نه روی کتاب بود و در چنان شرایطی کردها را هم تقسیم کردند و عراقی که ساختند یک کشور ساختگی بود، اما ملت هایی که در آنجا بودند قدیمی بودند ، بنابراین کردهای عراق هویت خود را دارند و عربها و سنی ها وشیه ها هم هویت خودشان را دارند ،. عراق را کردها پدید نیاوردند، اما کردها ایران را پدید آوردند مردم ایران نمیدانند که سامانیان کرد بودند و ابومسلم خراسانی کرد بود که بر سرتاسر ایران مسلط بود، صفویه هم کرد نژاد بودند بنابراین کردها بخش عظیمی از تاریخ ایران را تشکیل میدهند.

امروز تمام اقوام ایرانی در کنار هم ایران را تشکیل داده اند، زمانی فرصت جدایی هم برایشان پیش آمده اما انجام ندادند،موقع حمله صدام میتوانستد بروند اما نرفتند آخر اعرابی که قبل از اسلام ایرانی بوده اند و خودشان مورد حمله اعراب مسلمان قرار گرفته اند و از آنزمان در آن منطقه بوده اند کجا میخواهند بروند .و چرا باید دشمن ایران باشند.

دکتر نوریزاده: وظیفه رسانه های خارج از کشور است که این نشست ها را منعکس کنند، چند تا از این رسانه ها به انعکاس این سخنرانی های افراد شرکت کننده در این نشستها پرداخته اند ؟

دکتر حسین بر: قطع کردن رسانه ها یعنی قطع کردن اینها از ایران، بنابراین کسانی که این حرفها را میزنند خودشان را دشمن سرتاسر ایران میکنند، این عده یا از روی تعصب یا حسادت و عده ای هم مأمور جمهوری اسلامی هستند.

در ادامه نگاهی به مسائل اصلی مطرح شده را در نشست کلن خواهیم افکند واز تاکید دکتر نوری زاده بر زبان فارسی بعنوان زبان ملی مشترک بین تمام اقوام ایرانی سخن خواهیم گفت.
با ما باشید و پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید . منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.

یوتیوب دانلود فایل صوتی فایل صوتی کم حجم گوگل درایو