پنجره ای رو به خانه پدری دوشنبه ۱۷ اردیبهشت

در این شماره از برنامه پنجره ای روبه خانه پدری برنامه را با شعری از دفتر اشعار دکتر علیرضا نوری زاده آغاز مینماییم. سپس به مناسبت سالروز تولد گوگوش ،بانویی که بیش از ۶۰ سال است که در روی سن به اجرای برنامه میپردازد با شما سخن خواهیم گفت.
در زمان خانه نشینی و سکوت گوگوش، خانم گلرخسار شاعر تاجیک به تهران رفت و به خاتمی گفت ما گوگوش را میخواهیم ببینیم و کتاب خمینی را احتیاج نداریم . ناگهان مسعود کیمیایی زنگ زد که ما آمدیم ، گوگوش بعد از سالها در کانادا روی سن رفت و همه را متحیر کرد. هیچکس را در جهان بغییراز فیروز و گوگوش نداریم که شصت سال روی سن باشد و بخواند، باید قدرش را بدانیم.

اما آنکه قدرش راندانستیم و رفت، زنده یاد ناصر چشم آذر بود که چندی پیش به هفت هزار سالگان پیوست. و صدا و سیمای علی علی عسکری اورا به صدا و سیما راه نداد. در همین رابطه به دیدن ویدیو کلیپ های از خاکسپاری و سخنان منوچهر چشم آذر و شاهد احمد لو در این مراسم می نشینیم و در این باره با شما صحبت خواهیم نمود.

در ادامه برنامه پرده از دکان آخوند های شیاد و خرافه پرداز بر خواهیم داشت و به دیدن یک ویدیو کلیب از سخنان یک آخوند جاهل و نادان خواهیم نشست و میپرسیم چه فرقی دارد خاک کربلای امروزی با خاک نیویورک و دیگر مناطق جهان ؟. شما با خودتان فکر کنید از این واقعه کربلا ۱۴۰۰ سال گذشته است. این اتفاقات فقط اشاعه خرافات است و بس ، و برای گرم کردن دکانشان می گویند. این دکانها را باید تعطیل کرد.

در بخش بعدی نگاهی خواهیم داشت به مردم دلیر و غیورشهرهای بانه، جوانرود، پیرانشردر کردستان که با اعتصاب عمومیشان نشان دادند که نان به هر قیمتی مطرح نیست میتوآنی مغازه رو باز بگذاری و لقمه نانی هم بخوری، اما کولبران در کوه و کمر جان بدهند. با تمام وجود به مردم کردستان درود میفرستیم. مغازه ها تعطیل ، شهر تعطیل رژیم تا کجا میتواند طاقت بیاورد، مطمئن باشید حکومت عقب خواهد نشست.

در بخش دوم برنامه همراه با شما خوبان به دیدن گزارش مستقیم تصویری ازمراسم جشنواره فستیوال فیلم کن در فرانسه که توسط خبرنگار ارشد تلویزیون ایران فردا جناب آقای محمد رضا شاهید ارسال گردیده خواهیم نشست. که از فردا با فیلم اصغر فرهادی بنام (همه میدانند)، البته فیلم اسپانیاییست، افتتاح خواهد شد ، و در روز شنبه فیلم جعفر پناهی بنام (سه رخ) به نمایش در خواهد آمد، در حالیکه جعفر پناهی تقاضای حضور در فستیوال کن را داده بود و جمهوری اسلامی با خروج و شرکت او مخالفت کرده و اجازه خروج از کشور به وی نداد. در این فستیوال ۲۱ فیلم نمایش داده خواهد شد که از ایران سه فیلم کوتاه در بخش خارج از مسابقات حضور دارند.

در بخش آخر برنامه به تفصیل به انتخابات لبنان خواهیم پرداخت و از اهمیت این انتخابات برای ایران و همچنین اسراییل و منطقه شما را با خبر خواهیم نمود.

دیروز اسراییل اعلام نمود ما دیگر فاصله و فرقی بین دولت و ملت لبنان نمی گذاریم حزب الله و لبنان یکی هستند. حزب الله تکان بخورد لبنان را محو خواهیم کرد.

چه کارهایی که این حسن نصرالشیطان و نعیم قاسمی نماینده مقام معظم رهبری و بقیه اوباشان نکردند. چند نماینده مجلس لبنان را با کتک و ارعاب وادار کردند که از انتخابات بیرون بیایند .

۵۰ میلیون دلار فقط در این هفته توسط سفارت جمهوری اسلامی در لبنان اضافه بر دیگر مبالغی که روزانه به آنها میدهد به حزب الله پرداخت شده است تا خرج تبلیغات حزب الشیطان شود و از این طریق انتخابات لبنان را فلج کنند و نگذارند دولت لبنان تشکیل شود.

همین طرفند را در کردستان هم پیاده کردند چرا؟ چون بارزانی و سران کردستان عراق جلوی جمهوری اسلامی ایستادند. از همین بابت است که تحت اینهمه فشار قرار دارند.
در بحرین و یمن هم همین کار را کردند. اما در یمن خطا کردند و دچار تلفات سنگینی شدند. رژیم جمهوری اسلامی میخواهد که تفکرات ولایی خودش را در منطقه پیاده کند و از این راه تشیع ولایی خودش را به مردم منطقه تحمیل کند.

انتخابات لبنان
مردم لبنان پس از وقفه‌ای حدودا یک دهه‌ای روز جمعه ۶ مه / ۱۶ اردیبهشت یک‌بار دیگر به پای صندوق‌های رای رفتند. حضوری که البته چندان پر رونق نبود و از ساعات ابتدایی شروع اخذ رای تمامی گزارش‌ها از میزان مشارکت پایین مردم در صندوق‌های رای حکایت داشت.
با نزدیک شدن به ساعات پایانی برگزاری انتخابات و تلاش‌های احزاب مختلف برای کشاندن مردم به پای صندوق‌ها، این وضعیت کمی بهبود پیدا کرد. پس از پایان رای‌گیری، وزیر کشور لبنان میزان مشارکت را ۴۹.۲ درصد اعلام کرد. این در حالی است که بیش از ۵۴ درصد مردم این کشور در آخرین انتخابات (۲۰۰۹) در پای صندوق‌های رای حاضر شده بودند.
هرچند نتایج رسمی این انتخابات هنوز اعلام نشده، اما اخبار غیر رسمی از پیروزی نسبی گروه‌های شیعه و نزدیک به حزب‌الله و البته شکست جریان سعد حریری و حزب المستقبل حکایت دارد. بیروت که عموما خاستگاه جریان سعد حریری شناخته می‌شود، این‌بار شاهد مشارکت ناامیدکننده‌ای بود، چرا که تنها حدود ۳۵ درصد شهروندان پایتخت لبنان به پای صندوق‌های رای آمدند و این موضوع سبب از دست رفتن کرسی‌های بیشتر برای حزب مستقبل شده است.
بهیه حریری، عمه سعد حریری، استردا جعجع، همسر سمیر جعجع که از رهبران جریان ۱۴ مارس و نزدیک به حریری است، وپولا یعقوبیان، مجری تلویزیون مستقبل که نوامبر ۲۰۱۷ به عربستان رفت و گفتگوی عجیب با سعد حریری را انجام داد، از زنانی هستند که در این انتخابات به پارلمان راه یافته‌اند.
با ما باشید وبرنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید. منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.

یوتیوب فایل صوتی فایل صوتی کم حجم گوگل درایو