این شماره از برنامه را با شعری از دفتر اشعار دکتر علیرضا نوری زاده آغاز می نماییم. دوستی از من خواست شعر چهل سالگی را بخوانم ،دوست من چهل سالت شد قدرش را بدان !!! و بیچاره آنهایی که در این جهان دچار عقده و کینه هستند و قدر دوستی ها را نمیدانند ، قدر روزهایتان را بدانید. من نوریزاد را خیلی دوست دارم وقتی میبینم پای بچه یهودی را میبوسد و وقتی میبینم که با بچه های کرد و قربانیان بلوچ مینشیند ، خیلی آدم حسابی است برای همین نامه ۱۴ نفره به زندان بردندش زندان و بچه ها سپهری و … به خانه اش رفتند دکتر ملکی هم بردند و یک لوطی تلفنش را به نوری زاد داد و یک مکالمه با دوستانش دارد که نظر شما را به شنیدنش جلب میکنیم.
اینجا با جعفر پناهی صحبت میکرد بهر حال این شمعها میشود چراغ پر نور چهل چراغ و کور میکند چشمهای استبداد را!!!!
دولت امارات تصمیم گرفته که حساب ایرانی ها را ببندد ، بنده کاملا موافقم که حیاب داماد آقای شمخانی را ببندید چون صد میلیون دلار پول دزدی آورده آنجا ،حساب برادر بشاراسد را ببندید اما برادر من این بقال ایرانی که پنجاه ساله اونجا دکان دارد و کاسبی میکند این حساب را چرا میبندی ؟؟؟ بعد برید در بانک بنگلادش ۱۰ متر اطاق ۴ هزار نفر آمده اند حساب باز کنند این بانک طاقت چهل تا حساب ندارد
آقای شیخ محمود پدرت بسیار مرد خوبی بود و آدم حسابی بود و به منهم یک ساعت هدیه داد مرحوم شیخ راشد به پادشاه ایران علاقه داشت شما کسانی داشتید مثل رضا طباطبایی که سالم کار میکردند و از تجار بنام بودند فقیهی ها هم همینطور . این تعامل بین ما مودت ایجاد نموده بین دو طرف ، حالا باید حساب این کاسب های خرده پا و کاسب های ایرانی را ببندی ؟؟ نکن ، خواهش میکنم نکن،!! فقیهی رئیس اطاق مشترک است سالهاست با شما تجارت دارد ؟؟؟
در بخش بعدی برنامه به گفتگو با میهمان این شماره از برنامه پنجره ای رو به خانه پدری آقای رضا طبا طبایی خواهیم نشست.
دکتر نوری زاده : جناب آقای رضا طباطبایی خوش آمدید
طبا طبایی : درود دارم خدمت شما و بینندگان محترمتان خیلی با این شعرتان حال کردم و این مرزی بود بین چهل سالگی و دوره ای بین احساس و عقلانیت و این دوره خاصی است
دکتر نوری زاده : ببخشید این حرفها را زدم شما در دوبی زندگی کردی و میدانی و سالها آنجا بیزینس داری و میدانی که چه ظلم بی دلیلی به عده ای شده ، یک عده دزد ، قاچاقچی ، مامور ولایت فقیه خردندو بردند و یک عده بیچاره که آنجا بقالی دارند گرفتار شده اند امریکا چرا باید این کار را بکند ؟؟ چرا به دوبی فشار میآورد که حساب اینها را ببندد؟؟ امریکا یک حدی باید بداند ، شما با جنایت کارها بکنید هر کاری دلتان خواست بکنید !!ولی یک کاسب ایرانی که ۷۰ سال است آنجاست و همه هستیش یک حساب بانکی است اینها آن را بیته اند من چکار بکنم ؟؟ ده هزار درهم هم در آن پول دارم من بعنوان یک کارشناس نفتی میخواهم در آن زمینه با شما صحبت کنم این داستان این کشتی دزدین سپاه چه بوده است ؟؟آیا میشود ؟؟
طبا طبایی : عرضم به حضورتان ببینید اتفاقاتی که افتاده و دارد میافتد و در چند ماه آینده پیش رو داریم ما شاهد یک جنگ اقتصادی هستیم ایالات متحده امریکا بعد از خروجش از برجام و گذاشتن تحریمها سیاستی را پیگیری کرده که نفت ایران را به صفر برساند ، حالا چقدر به صفر واقعی برسد یک بحثی که ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار بشکه بهر شکلی ایران میفروشد و ایران هم روحانی گفته اگر قرار بشود چنین اتفاقی بیفتد ما تنگه هرمز را میبندیم اتفاقی که ما شاهدش هستیم در واقع فشاری که به دولت ایران وارد میشود عملا اگر ایران نتواند ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار بشکه بفروشد از پرداخت حقوق عاجز خواهد شد لذا عملا با روندی که روبروهستیم و چنانچه مهندس زنگنه گفتند امریکا با تحریم های هوشمندانه به دو هدف دارد میرسد اینکه نفت ایران را جایگزین میکند قبلا ایران به هند و چین و کره جنبی میفروخت حالا دارد آن را جایگزین میکند و نفت را میفروشد ، در روندی که الان دارد شکل میگیرد یک نفت کش ایرانی در سعودی توقیف است و نفت کش دیگر ایران در جبل الطارق در گیر است که مسائل حقوقی خودش را دارد و نیروهای مسلح ایران هم شاید این حق را برای خودشان قائل بشوند که از این طریق اعاده حیثیت بکنند با توجه به صحبت هایی که شد تنش نمیتواند درامدزایی و ثبات بهمراه بیاورد و در این تنش دراز مدت یک عده ای برنده هستند و یک عده ای بازنده و من فکر میکنم در ته قضیه ثمری برای ایران به همراه نخواهد داشت .
دکتر نوری زاده : خوب این اتفاق افتاد که یک یا دو تا نفت کش را دزدیدند و غیب شدند ؟؟
طبا طبایی : این خبر تازه منتشر شده و باید منتظر بشویم تا هفته های آینده ، چون امارات مالکیت آن را منکر شد و پرچمش پاناما بود اول باید مشخص شود مالکیت این نفت کش بعهده چه کشوری بوده ؟و انگلستان دارد همراهی میکند عبور نفتکش هایش را و بنوعی امارات باید نگران باشد امریکا هم دارد کنترل میکند و از حدود بیست و سه چهار درصد نفت دنیا از تنگه هرمز عبور میکند و در این وسط حدود ۷۸درصد از نفتی که کشورهای سنگاپور مالزی و هند وارد میکنند از تنگه هرمز است وابستگی که قطر به تنگه هرمز دارد بیش از همه است در صورتی که سعودی ها دو تا خط لوله دارند و یک خط لوله که عراقی ها هزینه اش را تامین کردند و بعدش بخاطر بدهی که داشتند سعودی آنرا ضبط کرد .بنابراین عراق و امارات و قطر بیشترین خطر را دارند و بیشترین نیاز را چینی ها از نفت خلیج دارند که ترامپ گفت خودشان باید مراقب محموله هایشان باشند و عملا با از دست دادن سهم نفت ایران در این کشور ها ایالات متحده دارد سهم را جایش را میگیرد و پر میکند و برای از دست دادن هر بشکه نفت در بازار باید بجنگید تا اگر بتوانید سهمتان را پس بگیرید
با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
یوتیوب دانلود فایل صوتی فایل صوتی کم حجم گوگل درایو