آخرین خبرهای کوتاه ملاقات‌های وزیر امورخارجه امارات در سفر به اسراییل

ملاقات‌های وزیر امورخارجه امارات در سفر به اسراییل

بدنبال سفر عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات به اسراییل که به مناسبت دومین سال آغاز روابط دو کشور انجام شد یائیر لاپید، نخست‌وزیر اسرائیل در دیدار با وی درباره تقویت همکاری‌ها و افزایش مبادلات تجاری رایزنی کرد.
دو طرف همچنین در این دیدار درباره تداوم توسعه اقتصادی، همکاری در زمینه‌های کشاورزی، انرژی، آب، امنیت غذایی و مسائل دیگر تبادل نظر و بر تمایل دو طرف در ایجاد روابط با کشورهای دیگر در این زمینه‌ها تاکید کردند.نخست‌وزیر اسرائیل در این دیدار به وزیر امور خارجه امارات یک نسخه از تورات به زبان عربی هدیه داد و این سفر را سفری تاریخی توصیف کرد و گفت: این سفر یک دوست نزدیک و عزیز است و می‌توانم با او درباره همه چیز صحبت کنم، این سفر یک شریک راهبردی است که منجر به تقویت مناسبات اقتصادی و امنیتی میان دو طرف می شود. وی روابط دو کشور را پیام زندگی و افق آینده خواند لاپید با بیان اینکه هدف مشترک دو طرف تبدیل مناسبات به پیوندی میان مردم منطقه است، خطاب به بن زاید گفت دوستم، ما با هم چهره خاورمیانه را تغییر می‌دهیم، ما وضعیت خاورمیانه را از جنگ به صلح، از تروریسم به همکاری اقتصادی و از گفتمان خشونت و افراط گرایی به تسامح و رواداری تغییر می‌دهیم.
وی با اشاره به حمله انجام شده به امارات در ژانویه گذشته گفت در ژانویه گذشته، من همانند هر اسرائیلی و هر انسان متمدنی به خاطر حمله پهپادها به کشور زیبایتان احساس هراس کردم، ما می‌دانیم چه کشوری پشت سر این حملات قرار دارد.
وی افزود اسرائیل در برابر هر حمله تروریستی دوشادوش در کنار شما قرار دارد.
اقدامات جمهوری اسلامی و هراس از آن، مهمترین عامل نزدیکی اسراییل و امارات و دیگر کشورهای عربی است .

خروج از نسخه موبایل