صفحه نخستآخرین خبرهای کوتاهبا حجاب ساختن اموات، پروژه دولت رییسی در هنگامه تورم گسترده و...

با حجاب ساختن اموات، پروژه دولت رییسی در هنگامه تورم گسترده و بحران هسته‌ای

 

مساله‌ی کنترل حجاب در ایران و اصرار به حجاب اجباری در ایران،‌ از سطح شهرها به قبرستان‌ها رسید و خانواده‌های متوفیان مجبور به اصلاح سنگ قبرهایی شدند که در آنها تصویر بدون حجاب نزدیکان‌شان حکاکی شده بود. بنا به گفته‌ سعید غضنفری مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در چند ماهه اخیر و پس از هماهنگی با خانواده متوفیان، ۹۸ سنگ قبر که تصاویر بدون حجاب داشته‌اند، جمع‌آوری و اصلاح شده است.
سعید غضنفری در این خصوص گفت است که موضع بهشت زهرا از روز اول در این خصوص مشخص بوده و این موضوع را به صراحت هم اعلام کرده است.
غضنفری در این خصوص گفته است که علاوه بر اینکه بهشت زهرا در این مورد به طور جدی ورود کرده است، شهروندان و خانواده‌های متوفی بسیاری هم از بی‌حجابی سنگ قبرها گلایه‌ دارند و از اینکه قبور مومنین در این آرامستان به شکل غیر اسلامی تزئین می‌شود، مکدر هستند.
این اولین بار در تاریخ ایران است که موضوع حجاب اجباری به سنگ قبرها هم کشیده می‌شود.
پیش از این باورمندان به ضرورت حجاب اجباری دلیل اصرار به حجاب اجباری را حفظ عفاف در جامعه، جلوگیری از تعرض و تجاوز به زنان و گسترش عفاف در جامعه و جلوگیری از گناه مردان عنوان کرده بودند. حال مشخص نیست که با تسری حجاب اجباری از سطح شهرها به قبرستان‌ها و از زنده‌ها به سنگ قبرها، نظام جمهوری اسلامی ایران چه هدفی را جز تحت فشار قرار دادن جامعه دنبال می‌کند.
غضنفری در این خصوص گفته است که در شأن آرامستان مؤمنان نیست که تصویر خانم‌های مؤمن را به شکل کشف حجاب و بی‌حجاب روی سنگ‌های قبر حکاکی شده باشد. وی تصریح کرده است که این تصاویری هم که نصب شده همه متعلق به دوره‌های پیشین بوده و بهشت زهرا در این دوره به جد مانع از این اتفاق بوده‌ است.
وی گفته است که بهشت زهرا در این دوره اعلام کرده است که در صورتی که سنگ فروش یا نصاب نسبت به نصب چنین تصاویری اقدام کند، با آن مجموعه به طور کامل قطع ارتباط کرده و دیگر اجازه فعالیت به آنها داده نخواهد شد.
بنا به گفته‌ی وی تصاویر قبلی هم با هماهنگی خانواده متوفیان جمع آوری و اصلاح شده است.
اما در تحولی در زمینه حجاب غلام‌رضا کریم‌آقایی، مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس در جلسه‌ای اعلام کرد دستورالعمل‌های مربوط به عفاف و حجاب در فرودگاه بین‌المللی شیراز در حال اجراست و بر اساس آن هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی انجام شده از ورود افراد بدحجاب به این فرودگاه و ترمینال‌های آن جلوگیری می‌شود.
در حالیکه ملت از تورم لجام گسیخته رنج میبرند و کشور تحت تحریمهایی است که با بحران هسته ای کلید خورده است دولت رییسی با کلید زدن مسیله حجاب قصد انحراف افکار عمومی از مشکلات را دارد.
به نظر میرسد این خط جناح راست حوزه مشهد است که به سرتا سر کشور قصد دارند تسری دهند.

مطالب مرتبط