صفحه نخستآخرین خبرهای کوتاهمواضع معاون سیاسی سپاه پاسداران در مورد نفوذ گسترده سپاه در همه...

مواضع معاون سیاسی سپاه پاسداران در مورد نفوذ گسترده سپاه در همه حوزه‌ها

 

سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران در اولین نشست هم‌فکری و هم‌افزایی جبهه انقلاب استان زنجان که در استان زنجان برگزار شد، رسالت سپاه پاسداران را پاسداری از انقلاب اسلامی دانست و گفت این پاسداری تنها محدود به یک حوزه و محدوده نمی‌شود، بلکه در هر حوزه‌ای که انقلاب با هر نوع ماهیتی تهدید شود، سپاه باید ورود پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه برخی افراد سپاه را پادگانی می‌پسندند و در برخی هجمه‌ها این موضوع را نیز مطرح می‌کنند، اظهار داشت مقابله با تهدیدات سخت، نیمه‌سخت و نرم از دیگر رسالت‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
جوانی تصریح کرد عمق‌بخشی به انقلاب اسلامی و پیش‌برندگی انقلاب از وظایف و رسالت‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. وی همچنین با بیان این موضوع که باید مراقب بود انقلاب از مسیر اصلی خود منحرف نشود، اظهار داشت انقلاب یک حرکت رو به جلو است و موانعی دارد که باید رفع شود. جوانی همچنین تاکید کرد این موضوع جز با پشتوانه مردم محقق نمی‌شود
جوانی با بیان این موضوع که در حال حاضر سپاه واجد دکترین رفتار سیاسی سپاه است، دکترین رفتار سیاسی سپاه را مهم‌ترین سند بالادستی دانست که در آن کیفیت رفتار سیاسی سپاه و پاسداران تعیین شده و رفتار سپاه را قاعده‌مند می‌کنند.
وی افزود رفتار سیاسی مطلوب سپاه پاسداران برآیندی از ملاحظات شرعی، سازمانی و اجتماعی است. جوانی با اشاره به اینکه سپاه هویت اسلامی – انقلابی و هویت مردمی و اجتماعی دارد آن را برآمده از متن توده‌های مردم دانست و تاکید کرد سپاه در هرگونه رفتاری باید همراه، همگام و پشتیبان مردم باشد.
وی در عین حال یادآور شد سپاه باید علاوه بر مردمی بودن در چارچوب مقررات قانونی و سازمانی خود نیز رفتار کند.
معاون سیاسی سپاه اظهارات علی خامنه‌ای در خصوص جهاد تبیین را یک فریضه قطعی و فوری دانست و اظهار داشت آنچه که در موضوع جهاد تبیین حائز اهمیت است، عملی کردن هم‌افزایی و هدف‌گذاری است. وی دلیل این امر را یاس دشمنان در برخی حوزه‌ها دانست و گفت دشمنان به دلیل مایوس شدن در برخی حوزه‌ها در جنگ شناختی تمرکز پیدا کرده و لحظه به لحظه در حال رصد جامعه هستند.
جوانی افزود دشمنان احساس می‌کنند انقلاب اسلامی از مخاطرات عبور کرده، و به همین دلیل بر جنگ شناختی متمرکز شده است، وی خاطرنشان کرد راهبرد اصلی مبارزه با جنگ شناختی دشمن، جهاد تبیین است.
معاون سیاسی سپاه همچنین با بیان اینکه تمرکز دشمن در جنگ شناختی بر مبنای تحریف، دروغ و جعل است، اظهار داشت دشمنان با این جعل و فریب درصدد تصرف و تحریف انقلاب هستند و با اندیشه‌سازی جعلی سعی در ایجاد فاصله در بین مردم که سرمایه اصلی نظام هستند، با خود نظام دارد.
وی تاکید کرد جنگ شناختی دشمن را باید جدی گرفت،‌ چون جبهه مقابل انقلاب می‌خواهد با تصویرسازی غلط هرچه را که مربوط به انقلاب و نظام است، منفی و وارونه جلوه دهد.
جوانی افزود دشمنان به این نتیجه رسیده‌اند که تحریف و جعل مسائل دینی سبب ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌شود.
وی افزود دشمن با به راه انداختن جنگ شناختی به دنبال کاهش سرمایه اجتماعی در جامعه است، اما در عین حال تصریح کرد کرد با هدفمند کردن جهاد تبیین و با اخلاق حسنه می‌توان توطئه دشمنان را خنثی کرد.
تلاش برای نفوذ همه‌جانبه‌ی سپاه در تمام ‌ارکان اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه سال‌هاست که به طور جدی دنیال می‌شود.
سپاه این دخالت را بخشی از رسالت خود در خصوص محافظت از انقلاب عنوان می‌کند، اما واقعیت این است که این مداخله‌ها نتیجه‌ای جز بی‌اعتماذی بیشتر به نظام و دور شدن سپاه از اهداف نظامی خود ندارد و بر خلاف آنچه که جوانی در اخرین اظهارات خود عنوان کرده است، این دشمنان نیستند که سرمایه اجتماعی را تضعیف می‌کنند، بلکه جمهوری اسلامی و من جمله سپاه هستند که با اقدامات و برنامه‌های غیرملی زمینه‌ی تضعیف سرمایه اجتماعی را فراهم می‌کنند.

مطالب مرتبط