یکشنبه, 6 اردیبهشت 1405
صفحه نخست آخرین خبرهای کوتاه اعتراض های گسترده به لغو قانون سقط جنین در آمریکا

اعتراض های گسترده به لغو قانون سقط جنین در آمریکا

0

بدنبال حکم دیوان عالی امریکا در لغو قانون ۵۰ ساله حق قانونی سقط جنین، در روز جمعه تظاهرات مخالفان و حامیان لغو این حکم در اغلب شهرهای ایالات متحده تا یکشنبه در جریان بود. دیوان عالی آمریکا اعلام کرد ایالت‌ها و نمایندگان مردم این کشور می‌توانند به صورت جداگانه در مورد سقط جنین تصمیم بگیرند. با لغو این حکم، قدرت تصمیم‌گیری در رابطه با حق سقط جنین پس از هفته پانزدهم بارداری به ایالت‌های آمریکا واگذار می‌شود. این در حالیست که اکثر نظر‌سنجی‌‌ها نشان می‌دهد که اکثر مردم آمریکا با لغو این حکم مخالف هستند.
به گزارش سی ان ان در واشنگتن، نیویورک، لس آنجلس، بوستون و آتلانتا هزاران نفراز مخالفان بار دیگر به خیابان‌ها آمدند تا مخالفت خود با لغو حکم سقط جنین در آمریکا ابراز کنند. همچنین کارولینای جنوبی روز شنبه شاهد اعتراضات مخالفان و حامیان لغو حکم حق سقط جنین در آمریکا بود.
جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا نیز لغو حکم حق سقط جنین را اشتباهی غم‌انگیز خواند و گفت که امروز روز غم‌انگیزی برای مردم آمریکا است. وی همچنین خواستار احیا این حق شد. دونالد ترامپ رییس جمهور سابق این اقدام را کار خدا خواند و آن را مورد حمایت شدید قرار داد.