سر تیتر خبرها بررسی پرونده ایران در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی

بررسی پرونده ایران در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی

در حالیکه در استانه اجلاس بین المللی انرژی اتمی خبر گزاری رویتر گزارش داد که آمریکا و سه کشور اروپایی عضو برجام قصد دارند در این نشست با صدور قطعنامه‌ای از ایران بابت آنچه عدم همکاری با آژانس اتمی خوانده شده تقبیح و انتقاد کنند.
امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی اروپا و امریکا را مجددا تهدید کرد وی گفت با جوزف بورل در مورد مذاکره برای لغو تحریم‌ها و چگونگی ادامه آن رایزنی کردیم.واگر بانیان قطعنامه ضد ایرانی در IAEA روش تهدید را دنبال کنند، مسئول همه عواقب آن هستند.ما از توافق خوب، قوی و پایدار استقبال می‌کنیم. توافق در دسترس است اگر آمریکا و سه کشور اروپایی واقع‌بین باشند. این در حالیست که میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اطلاع داد که در اجلاس شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که از امروز دوشنبه آغاز میشود و موضوع اقدامات روسیه در اوکراین و پرونده ایران وتوافق زیر دریایی هسته‌ای سه جانبه استرالیا، انگلیس و آمریکا برررسی خواهد شد.
اولیانوف صدور قعطنامه از سوی آژانس درباره ایران را بی معنی دانست چون هیچ اثر مثبتی بر روابط میان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران نخواهد داشت. وی توصیه کرد اگر کشورهای غربی خواستار ضرورت تعامل مثبت هستند میتواند این اقدام به صورت شفاهی نیز صورت بگیرد. روسیه وچین گفتند به چنین قعطنامه ای رای مثبت نخواهند داد. اروپا و امریکا میخواهند با تصویب قعطنامه ایران را وادارند در حوزه برجام به تعهداتش اقدام کند.

خروج از نسخه موبایل