آخرین خبرهای کوتاه افزایش بحران و پیچیدگی احیا توافق برجام با تصمیم جدید بایدن

افزایش بحران و پیچیدگی احیا توافق برجام با تصمیم جدید بایدن

به گزارش نشریه پلیتیکو جو بایدن رییس جمهور امریکا تصمیم نهایی خود را گرفته است و سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی خارجی باقی خواهد ماند. این نشریه گفته است در جریان تماس بیست و چهارم آوریل نفتالی بنت نخست وزیر اسراییل و جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، وی به بنت اطمینان داده که تصمیم او در این رابطه تغییر نخواهد کرد.
نفتالی بنت نخست وزیر اسرائیل نیز روز سه‌شنبه در توئیتی با تمجید از بایدن ان را تایید کرد وی گفت از تصمیم ایالات متحده برای نگه‌داشتن سپاه در لیست سازمانهای تروریستی خارجی یعنی جایی که به آن تعلق دارد استقبال می‌کنم. وی همچنین از جو بایدن و کاخ سفید به عنوان بهترین دوست اسرائیل تشکر کرده است.
دولت ترامپ سپاه پاسداران را از سال ۲۰۱۹ در لیست سازمان های تروریستی خارجی قرار داد و جمهوری اسلامی اصرار دارد که برای بازگشت به برجام، سپاه باید از این لیست خارج شود .امریکا معتقد است خارج کردن سپاه از آن فهرست، در چارچوب برجام نمی‌گنجد و اگر ایران بخواهد در این زمینه مذاکره کند، باید امتیاز دهد و ایران نیز حاضر نشده در این زمینه انعطافی از خود نشان دهد و همین به بن بست مذاکرات افزوده است. جمهوری اسلامی با این وضعیتت میلیاردها دلار دچار خسارت خواهد شد.

خروج از نسخه موبایل