صفحه نخستسر تیتر خبرهامعاون بازرسی قرارگاه خاتم الانبیا و افراد پیاده شده از قطار انقلاب

معاون بازرسی قرارگاه خاتم الانبیا و افراد پیاده شده از قطار انقلاب

 

محمد جعفر اسدی معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء روز پنج شنبه با بیان این موضوع که لازمه‌ی پیروزی بر کافرین، صبور بودن و ثابت‌قدم بودن است، اظهار داشت بسیاری از افراد بودند که در ابتدای انقلاب سوار بر اتوبوس انقلاب بودند اما بعد پیاده شدند.
وی که این اظهارات را روز پنجشنبه در مراسم سی‌وپنجمین سالگرد حسن شفیع‌زاده فرمانده توپخانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان می‌کرد، به روایات از وی اشاره کرد که هرگز حاضر نشده است برای کار شخصی از بیت‌المال استفاده کند.
این فرمانده‌ی سپاه در ادامه‌ی اظهاراتش با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی افراد زیادی بودند که هم به شهدا و هم به مردم ایران خیانت کردند، اظهار داشت آنها مطمئن باشند که خیری از این کار خود نخواهند دید.
فرمانده‌ی سپاه مانند دیگر حامیان جمهوری اسلامی و حامیان نظام، این اظهارات را خطاب به گروه‌های اصلاح‌طلب و همچنین آن دسته از همراهان انقلاب اسلامی عنوان می‌کنند که گرچه در ابتدای انقلاب اسلامی با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی همراه بودند، اما در ادامه و با دورشدن انقلاب از اهداف اولیه به منتقدان جمهوری اسلامی ایران تبدیل شدند. حامیان جمهوری اسلامی ایران این افراد را کسانی می‌دانند که به انقلاب اسلامی پشت کرده و به جای حمایت از نظام به انتقاد از آن می‌پردازند.
این اظهارات در حالی عنوان می‌شود که بسیاری از ناظران و تحلیلگران تاکید دارند که درست برعکس آنچه که حامیان جمهوری اسلامی عنوان می‌کنند، بیش از منتقدان این طرفداران رژیم جمهوری اسلامی هستند که با نادیده گرفتن شهدا،‌به جای ادامه دادن راه آنها،‌تمام تلاش خود را برای استفاده مالی و اقتصادی از منافع اقتصادی فعالیت‌های انقلابی معطوف کرده‌اند و با واردشدن به زندگی‌های لوکس و مصرفی و در بسیاری موارد سوءاستفاده از بیت‌المال کاملا برعکس خواسته‌ی شهدا عمل کرده‌اند.

مطالب مرتبط