آخرین خبرهای کوتاه ابراهیم رئیسی: جمهوری اسلامی و مسئله عدالت

ابراهیم رئیسی: جمهوری اسلامی و مسئله عدالت

ابراهیم رئیسی، ‌رئیس جمهور ایران روز چهارشنبه در حرم آیت‌الله خمینی، با بیان این موضوع که در مکتب آیت‌الله خمینی توجه به مردم اصل محوری است، اظهار داشت وی در دولت مردمی خود، موفقیت خود را در حضور و مشارکت مردم تعریف کرده‌ است. وی خاطرنشان کرد دولت مردمی سیزدهم، بر این اساس به دنبال رفع مشکلات است.
این ادعا بر خلاف آنچه که ابراهیم رئیسی عنوان می‌کند، ‌ادعای جدیدی نیست و تمام دولت‌های جمهوری اسلامی با این ادعا که دولتی مردمی هستند و هدفی جز خدمت به مردم ندارند روی کار آمده‌اند واقدامات خود را انجام داده‌اند، اما در نهایت نتیجه‌ی تلاش‌ها و اقدامات آنها به سخت‌تر شدن زندگی مردم و نابودی زندگی اقتصادی و اجتماعی بسیاری از مردم منجر شده است و بر خلاف ادعاها دولت‌های جمهوری اسلامی ایران هیچگاه دولت‌های مردم مداری نبوده‌اند و هرگاه که ایجاب کرده است منافع مردم را قربانی ایدئولوژی نظام و ایدئولوژی جمهوری اسلامی کرده‌اند.
ابراهیم رئیسی در ادامه‌ی اظهاراتش تاکید کرد تلقی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان مردم‌سالاری دینی، این حقیقت را نشان می‌دهد که مردم در نظام اسلامی، محوریت دارند. وی خاطرنشان کرد نگاه آیت‌الله خمینی به مردم نگاه تشریفاتی و سیاسی مصطلح نبود، بلکه وی به حضور، مشارکت و قدرت مردم باور داشت.
رئیسی همچنین یادآور شد تأکید آیت‌الله خمینی بر توجه به فقرا و کوخ‌نشینان و خواست مردم، ناشی از باور عمیق قلبی به مردم بود.
وی افزود بر اساس دیدگاه آیت‌الله خمینی نسبت به توجه به مردم، هرجا که به مردم میدان داده شود، در آن حوزه ‌می‌توان شاهد موفقیت و پیروزی‌های چشمگیر هم بود.
رئیسی یادآور شد در بخش‌هایی که مشکل وجود دارد، به این دلیل است که اهمیت چندانی برای حضور مردم تعریف نشده است.
رئیس جمهور همچنین تاکید کرد مهم‌ترین اصل در تحول و اجرای عدالت با حضور مردم شکل می‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد تأکید بر اجرای عدالت در حرف و سخن آسان است، اما در عمل کار راحتی نیست. رئیسی اظهار داشت میدان اجرای عدالت نیازمند مردان و زنانی است که خود انسان‌های عادلی باشند.
وی همچنین عادل بودن افراد را از محوری‌ترین نکات تحول‌خواهی عادلانه در جامعه دانست و گفت اجرای عدالت در جامعه مستلزم آن است که افراد عادل باشند، قانون عادلانه‌ای در دست داشته و داوری عادلانه‌ای انجام دهند.
رئیس جمهور در یخش دیگری از سخنانش به اظهارت علی خامنه‌ای درباره‌ی اعتراف امریکایی‌ها به شکست فشار حداکثری امریکا اشاره کرد و اظهار داشت با این شکست معلوم شد مقاومت و ایستادگی، موجب پیروزی خواهد شد.
این تاکیدات در خصوص ضرورت عادل بودن افراد برای دستیابی به جامعه‌ای عادل در حالی از طرف ابراهیم رئیسی عنوان می شود که بالاترین رده‌های نظام همواره در اعمال عدالت عمومی ناموفق بوده‌اند و گرچه خود را عادل عنوان می‌کنند، اما هیچگاه در اعمال عدالت در جامعه موفق نبوده‌اند و هیچگاه نتوانسته‌اند احساس عدالت را در بین مردم تقویت کنند و یکی از مهم‌ترین دستاوردهای آزاردهنده‌ی جمهوری اسلامی تشدید احساس بی‌عدالتی بین مردم و احساس تبعیض بوده است.
در عین حال مقام‌های جمهوری اسلامی ایران تاکید دارند که اذعان به شکست فشار حداکثری امریکا علیه ملت ایران نشان‌ دهنده‌ی پیروزی ملت ایران است. این در حالی است که از این فشار حداکثری، ملت ایران نه تنها پیروزی کسب نکرده‌اند، بلکه روز به روز درمانده‌تر و گرفتارتر شده‌اند و فشار اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و بی‌عدالتی و تبعیض بیشتری را تحمل کرده‌اند که گفته‌ی کارشناسان و تحلیل‌گران ناشی از تصمیمات غلطی است که توسط مسئولان جمهوری اسلامی و با اهداف ایدئولوژیک گرفته شده و تبعات و پیامدهای آن به مردم تحمیل شده است.

خروج از نسخه موبایل