در حالیکه دولت رییسی مدعی شده که دولت را با خزانه خالی و بدهی تحویل گرفته نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه روحانی معتقد است که خزانه پر تجویل داده است. این ادعاها در مورد دولت روحانی و احمدی نژاد نیز عینا تکرار شد .
حسینی، معاون پارلمانی رئیسجمهوری نظام هفته پیش گفت که دولت را با خزانه خالی و کلی بدهی تحویل گرفتیم. وی افزود همه میدانیم آقای رئیسی در یک شرایط گل و بلبل کشور را تحویل نگرفته است. همین الان ماهانه چند هزار میلیارد تومان بدهیهای دولت سابق توسط دولت سیزدهم پرداخت میشود. اگر در گذشته میگفتند خزانه خالی تحویل گرفتیم ما باید بگوییم که علاوه بر آن دولت را با قرض فراوان تحویل گرفتیم. رییسی هم در مصاحبه تلویزیونی خود گفت که هرماه دولت وی باید ده هزار میلیارد سر رسید اوراقی را بدهد که دولت روحانی فروخته است . در واکنش به این ادعاها اکنون محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت روحانی گفت با شناختی که از آقای حسینی معاون امور مجلس رئیسجمهور دارم، آدم دروغگو و فریبکاری نیست. ولی قطعا بیاطلاع هستند وی گفت خزانه کشور در حالی تحویل دولت رییسی داده شد که بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان معادل ارزی به صورت نقد و اسکناس در دسترس از دولت دوازدهم برای دولت سیزدهم باقی ماند. وی افزود حال از آقای حسینی سوال شود از این واقعیت مطلع بودند و شاید دارای توانمندی کافی نیستند.
کوتاهی تبیغاتی دولت روحانی و محافظه کاری حسن روحانی سبب شده که هر ضعفی را به دولت وی نسبت دهند . این در حالیست که دولت رییسی با همه ادعهای خود با افزایش قیمت ارز بیست و پنج درصدی و تورم بیست درصدی نشان داد علیرغم همه شعارها فاقد توانایی برای حل مشکلات کشور است.
