صفحه نخستسر تیتر خبرهاتیم رییسی و کلید زدن ایجاد محدودیت در فضای مجازی

تیم رییسی و کلید زدن ایجاد محدودیت در فضای مجازی

 

یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها در خصوص تشکیل دولت جدید رییسی که مخالفان وی معتقدند باید علیه حضور وی در قدرت رای داد ایجاد محدودیت‌های احتمالی در فضای مجازی است
ابراهیم رئیسی کاندیدای اصلی ریاست جمهوری در توضیح برنامه‌های خود تاکید کرده است در زمینه اینترنت کارهایی باید انجام می‌شد که نشده استوی به اینترنت تخصصی برای متخصصان و اینترنت عمومی برای دیگران اشاره کرده و از یکسان بودن سرعت اینترنت برای همه انتقاد کرده است.
به گفته‌ی رئیسی در حال حاضر اینترنت یک دانش آموز با یک استاد و متخصص یکسان است، در حالی که باید اینترنت تخصصی درست می‌شد.
این اظهارات در حالی توسط ایراهیم رئیسی عنوان می‌شود که وی در مناظره‌های تلویزیونی خود خطاب به مردم با ابراز نگرانی از سرعت اینترنت اظهار داشت دانش‌اموزان و‌ متخصصان در حال انجام فعالیت مجازی به خاطر پایین بودن سرعت اینترنت، کارشان متوقف میشود. وی توسعه‌ی زیرساخت‌ها را یکی از راه‌های بهبود این وضعیت دانست و وعده داد که با اقدامات وی سرعت اینترنت بهبود می‌یابد.
اطهاراتی که بر اساس حرفهای خود رییسی دروغ محض است و‌ همتی برای شکست وی به خوبی می‌تواند از ان استفاده کند. ضمن اینکه بخش مهمی از سرعت پایین اینترنت به خاطر استفاده از فیلترشکن‌هاست که این افراد در توضیح برنامه‌های خود، اشاره‌ای به آن نمی‌کنند.
این نگرانی‌ها از محدودیت اینترنت، در صورت تشکیل دولت اصولگراها توسط رئیسی یا جلیلی همچنان در حال افزایش است.
مجلس شورای اسلامی نیز در روز یکشنبه از تدوین طرحی که به زودی در صحن طرح خواهد شد خبر داده که در صورت تصویب بر اساس آن محدودیت‌های جدیدی برای فضای مجازی وضع خواهد شد.
تقی پور نماینده تهران، که پیش از این در دوره احمدی نژاد وزیر ارتباطات بود و در حال حاضر معاون فرهنگی ستاد رییسی می باشد همین محدودیت‌های قابل اشاره‌ی رئیسی را بر فضای مجازی حاکم کرده بود و‌ افراد دسترس‌های متفاوتی به فضای مجازی داشتند، گفته است این طرح بزودی به صحن می‌آید.بر اساس این طرح پیام‌رسان‌های خارجی مانند تلگرام و واتس اب و سیگنال مسدود می‌شوند، مگر اینکه قانون ایران را بپذیرند.
وی همچنین با اشاره به اینکه همه کاربران باید احراز هویت شوند، گفته است حبس و جزای نقدی برای توزیع و انتشار فیلترشکن در نظر گرفته خواهد شد.
وی کمی بعدتر این اظهارات از قول وی را تکذیب کرد.ند زیرا از ترس تاثیر در انتخابات از انجام این کار خوددداری کردند .
اما متن منتشرشده در خصوص این طرح در رسانه‌ها و‌ سایت‌های خبری نشان می‌دهد نه تنها این اخیار نادرست نیست، بلکه موارد بسیار تندتری نیز در ان وجود دارد و‌حتی در اختیارگذاشتن فیلترشکن بر اساس این طرح عمل مجرمانه تلقی شده است و به روشنی نشان می‌دهد که مجلس شورای اسلامی با شدت به دنبال محدود کردن فضای مجازی است که قطعا روی کارامدن دولت تندرو رییسی ‌آن‌ را تشدید هم‌ خواهد کرد.

مطالب مرتبط