به گزارش سی ان ان راجر استون، مشاور سابق و طراح تبلیغاتی انتخابات دونالد ترامپ رییس جمهور امریکا که با موسس ویکی لیکس ژولین آسانژ رابطه برقرار کرده بود و از طریق او اسناد کمیته حزب دمکرات لورفته بود در هفت مورد دروغگویی به کنگره، جلوگیری از اجرای عدالت و جعل و دستکاری در اسناد مجرم شناخته شد.
در جلسه دادگاه عنوان شد که استون درباره تلاشهایش برای زمان انتشار مطالبی جهت تخریب هیلاری کلینتون، شهادت دروغ داده است .
اتهام جعل و دستکاری ادله و اسناد میتواند تا ۲۰ سال زندان به دنبال داشته باشد . استون از زمان نیکسون از طرتحان انتخاباتی و مغز متفکر تبلیغاتی انتخاباتی جمهوریخواهان به شمار میرود و ابراز وفاداری او به ترامپ تحسن وی را برانگیخته است .هرجند ممکن است ترامپ بعد ازاعلام حکم وی بخواهد وی را عفو کند .
ورود
خوش آمدید ، به پنل کاربری خود وارد شوید.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ کمک بگیر
بازیابی رمز عبور
رمز عبور خود را بهبود می یابند
رمز عبور خواهد بود الکترونیکی نامه برای شما فرستاده.




