سر تیتر خبرها سخنگوی کارگزاران سازندگی و پیش بینی برایند انتخابات مجلس

سخنگوی کارگزاران سازندگی و پیش بینی برایند انتخابات مجلس

حسین مرعشى سخنگوى حزب کارگزاران سازندگى ،در اظهار نظرى جدید اذعان داشت ؛در انتخابات سال ۹۸ اگر پایدارى ها اکثریت مجلس را بگیرند اتفاقى که در دوره ى احمدى نژاد افتاد، تکرار مى شود .حسین مرعشى پیشتر در خصوص پیش بینى خود از نتیجه ى برترى دو جناح اصلاح طلب و اصول گرا گفته بود مردم خسته و رنجیده اند وبه همین دلیل قابل پیش بینى نیستند.

مرعشى همچنین درباره ى اینکه آیا محمد رضا عارف همچون انتخابات مجلس گذشته مى تواند رهبر جریان اصلاحات انتخابات مجلس ۹۸ باشد ،آن را بسته به این دانست که عارف بخواهد در انتخابات مجلس شرکت کند یا خیر با این حال  او اعتقاد دارد عارف از ظرفیت هاى خوب اصلاح طلبى هست .

سخنگوى کارگزاران سازندگى در خصوص باور عده اى که  گفته اند محسن هاشمى براى مجلس ۹۸ برنامه دارد با تاکید و جدیت عنوان کرد محسن هاشمى در انتخابات شرکت نمى کند

حزب کارگزاران سازندگی در این هراس است که با ضعف دولت روحانی موقعییت انتخاباتی انها هم تضعیف شود و به همین خاطر چندماهی است که سعی کردهبا انتقاد از دولت روحانی سبد ارا خود را از دولت روحانی جدا سازد

خروج از نسخه موبایل