با درود فراوان حضور شما یاران و همراهان همیشگی تلویزیون ایران فردا. امروزجمعه ۱۵امرداد ماه سال ۱۳۹۵ برنامه را با شعری از دفتر اشعار دکتر علی رضا نوریزاده آغاز میکنیم. در بخش اول برنامه امروز بمناسبت سالروز قتل دکتر شاهپور بختیار به شرح حال زندگی این مرد بزرگ تاریخ سیاسی ایران خواهیم پرداخت و از چگونگی قبول تشکیل کابینه توسط ایشان و علل قتل وی توسط عمال رژیم جمهوری ولایت فقیه شما را آگاه خواهیم ساخت .در بخش دوم برنامه ابتدا به بررسی خبر اعدام ۲۱ جوان کرد اهل تسنن به جرم واهی محاربه می پردازیم و در همین ارتباط به دیدن فیلمی از آخرین سخنان شهرام احمدی و خانواده او خواهیم نشست . در بخش پایانی همچون روال هر روز سری خواهیم زد به منطقه و تازه ترین رویدادهای سیاسی خاورمیانه را به سمع و نظر گرامیتان می رسانیم . با ما همراه باشید و پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود نیز به اشتراک بگذارید. منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون موضوعات مطرح شده در این برنامه هستیم.
یوتیوب دانلود فایل صوتی صوتی کم حجم گوگل درایو
جناب نوری زاده برنامه امروز پر از عشق, احساس و آگاهی بود ما در زره زره احساسات و عواطف شما شریکیم. منهم از اینهمه ظلم, جنایت و نابرابری نسبت به هموطنان سنی مذهب و کردمان اشکم در آمد…. ناله های آن پیر مادر بیچاره …… چه بگویم … توان در قلم نیست …
آقای شاعر ذره ذره درسته!! اگر سواد داشتی از امسال نوری زاده حمایت نمی کردی!!
خب جناب دانشمند این یک اشتباه بود از بسکه مجبوریم هر وز انگلیسی بنویسیم و کمتر فارسی. حالا که شما مثلا با سوادی چرا امثال را نوشتی امسال. اگر شرمت نیست حالا جواب بده. امسال یعنی سال جاری امثال یعنی همانند.
روح پاک دکتر بختیار شاد بغاد. روح پاک شاه فقید شاد باد. ننگ بر روح خمینی جنایتکار و جانشینش که بزرگترین دشمنان ایران زمین بعد از حمله مغول به ایران همین عمامه بسران هستند. ای کاش رضا شاه بزرگ و پسرش انقدر نرم با ملاها نبودند و مانند آتا ترک ریشه شان را نابود میکردند.
نوری زاده تو خودت رو به شاپور بختیار تچسبون، اون نوکری اعراب رو نمی کرد، تو خودت رو به عبدالناصر و ملک فهد و ظالم الجبیر و…. به اونها بچسبون.
سلام آقای نوری زاده، یه سوال از شما دارم و خواهشمند هستم که دوستان ایران فردا به آقای نوری زاده منتقل کنند! جناب آقای نوری زاده آیا تفاوتی میان تروریست سعودی و ایرانی می باشد؟ با این توضبح که حضرتعالی تروریستهایی که عربستان سعودی، که چند وقت پیش حدود ۵۰ نفر آنها را گردن زد و تمامی آنها را وابسته به القاعده و داعش دانست و حتی روحانی شیعه را که همگان می دانند اقدامی نکرده بود که مستحق گردن زدن باشد، اصلا محکوم نکردید و حتی از اعدام روحانی شیعه هم دفاع تلویحی کردید! و اصلا از نحوه دادرسی و دسترسی به وکیل و یا پخش علنی دادگاه آنها و بسیاری از اصول مسلم دادرسی، دولت دوست و یاور شما عربستان سعودی چیزی منتشر نکرد و شما هم به تبع احساس دین تان به دوستان سعودیتان انتقاد که نکردید هیچ، جانانه حمایت هم کردید و حتی نگفتید «عده ای از جوانان اهل سنت مظلوم سعودی!!» . ولی وقتی حکومت اخوندها که از لحاظ رفتار و منش می توان آنها را با دولت محبوب شما عربستان همتا دانست، عده ای از همان اشخاص رو که از لحاظ فکری و ایدئولوژی مانند همان جوانان مظلوم اهل سنت عربستان هستند را اعدام کرد، شما خودتان را دارید به آب و آتش می زنی!!! حقوق بشر پس کجاست!! چرا اینقدر تعارض!!
علیرضا نوری زاده سخنگوی بی انصاف فارسی زبان وزارت امور خارجه عربستان سعودی.
هموطن عزیز، آقای جسی، اقای نوری زاده اگر از دولت عربستان سعودی انتقاد کند و برای تروریست های ایرانی اشک تمساح جاری نکنه، آن وقت شاهزادگان سعودی علی الخصوص ولیعهد، برای ایشان تره هم خرد نمی کنند!! این بنده خدا داره به وظیفش که همون تجزیه طلبی و دشمنی با عقاید دینی ایرانیان که از سوی عربستان دیکته می شه عمل می کنه..