پنجره ای رو به خانه پدری پنجره ای رو به خانه پدری دوشنبه ۲۸ تیر

پنجره ای رو به خانه پدری دوشنبه ۲۸ تیر

با درود فراوان حضور شما یاران و همراهان همیشگی تلویزیون ایران فردا. امروزدوشنبه ۲۸تیر ماه سال ۱۳۹۵ برنامه را با شعری از دفتر اشعار دکتر علی رضا نوریزاده آغاز میکنیم. در ابتدای برنامه امروز به حادثه خونین نیس فرانسه خواهیم پرداخت و با شما به تفصیل در ارتباط با این حادثه سخن خواهیم گفت و در پی آن اشاره ای میکنیم به درخواست دولت هند از ایران برای پیدا کردن تعدادی از شهروندانش که به داعش پیوسته اند و همچنین نگاهی می کنیم به سخنان سردار محسن رضایی در ارتباط با عربستان . در بخش دوم برنامه ابتدا اشاره ای خواهیم داشت به نامه خانم لیلی گلستان به حسن روحانی و سپس همراه با شما عزیزان به گفتگوی تلفنی با آقای شاهین دادخواه کارمند مرکز تحقیقات استراتژیک و تروریسم بین الملل گوش فرا خواهیم داد و با ایشان در ارتباط با مسائل بین المللی و کارکرد شورای امنیت ملی و روابط ایران و آمریکا صحبت خواهیم نمود . با ما همراه باشید و پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود نیز به اشتراک بگذارید. منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون موضوعات مطرح شده در این برنامه هستیم.

یوتیوب دانلود فایل صوتی صوتی کم حجم گوگل درایو

5 نظرات

  1. آقای نوری زاده عزیز
    در برنامه تلویزیونی آروغ زدن کار درستی نیست , یا دستکم آروغ زننده وقتی به اجبار آروغ می زند رسم است یک پوزش کوچولو بکند.

  2. مشخصه که این برنامه ها رو پشت سر‌هم تو یک‌روز ضبط میکنیدشک ندارم
    این برنامه برای پنج‌شنبه است
    شما اصلا اشاره ای به کودتای ترکیه که جمعه صورت گرفت نکردی
    من شک‌ندارم برنامه ضبط میکنی به نام جمعه و دوشنبه و سه شنبه میدی بیرون

  3. این آقای دادخواه که مشخصا تحت محضورات توانائی بیان واقعیات را ندارد و همچنین آرزو دارد که دولتمردان رژیم در آینده بتوانند مشکلات مملکت را حل و فصل کنند آیا قابلیت کفتگو با شخص فرزانه ای مثل اقای نوری زاده را دارد ؟ ما که چیز تازه یا با اهمیتی در این مصاحبه ندیدیم. ایشون واقعا انقلابی است ؟ یا پشتیبان تداوم رژیم در اینده ؟

  4. با درود جناب نوریزاده
    با آنکه با ۷۰% از مطالب شما موافقم ولی چابلوسی رژیم جور و جهل و فساد سعودی و دیگر اعراب فاسد جنوب خلیج همیشه فارس, اعتبار و شخصیت شما را بین عموم مردم ایران و مخالفین رژیم فاسد آخوندی از بین برده.
    وقتی در حرفهای شما به وضوح جانبداری از جانوران ضد بشر سعودی را میشنویم, دیگر شنونده آگاه امروزی که دسترسی به همه اطلاعات با یک کلیک برایش امکان پذیر است پشیزی برای شما ارزش نمیگزارد.
    وقتی در مخالفت شما از اعدام, فقط اعدام های جرثقیلی جمهوری ولایت وقیح را میشنویم ولی از گردن زدن عمومی ال سعود هیچ؛
    وقتی در حمایت از حقوق زن اشاره شما فقط حجاب در جمهوری آخوندی و زندانی شدن زنان ایرانیست , ولی کوچکترین اشاره به حاکمین فاسد سعودی نمیکنید که اصلا زن را انسان حساب نمیکنند که به او حق مسافرت هم نمیدهند (رای و رانندگی پیشکش)
    وقتی از جنایات این جانوران در طول تاریخ بر علیه سرزمینمان به راحتی میگذرید, انگار نه انگار که ویرانیی که امروز شاهدش هستیم هیچ ربطی به ان حرام زادگان ندارد (کما اینکه اگر امروز هم فرصت کنند ۱۰۰ بر بدترش را سرمان میاورند)
    وقتی از تروریسم فقط ورژن شیعه مورد تاکید است و یک بار نگفتید این همه تروریست سنی و وهابی پول و هزینه هایشان از کجا تامین میشود. اگر ۱۲ ایرانی عامل یازده سپتامبر بودند بجای ۱۲ سعودی که مستقیم به حکومت فاسدشان مرتبط هستند چه میگفتید, به همین راحتی ماله میکشیدید.
    وقتی آن آبروریزی سر کودک کشی در یمن در سازمان ملل پیش آمد اشاره ای فرمودید؟
    و ………..
    خلاصه اینکه دیگر کسانی مثل شما خریداری بین ایرانیان ندارند, فقط یک مشت چابلوس و مزدور همقطار خودتان دورتان را گرفته اند و بس؛
    شما هم مثل حکومتهای فاسد اسلامی منطقه – آخوندی و سعودی و… – گاندتان درآمده و تاریخ انقضایتان گذشته و جایتان در کنار اربابانت در زباله دان تاریخ است.
    ملت ایران یک بار گول مزدورانی مثل شما را خورد و ۳۷ سال است تاوان میدهد و حالا حالاها هم خواهد داد

امکان ثبت نظر وجود ندارد.

خروج از نسخه موبایل