پنجره ای رو به خانه پدری پنجره ای رو به خانه پدری سه شنبه ۱۵ تیر

پنجره ای رو به خانه پدری سه شنبه ۱۵ تیر

با درود فراوان حضور شما یاران و همراهان همیشگی تلویزیون ایران فردا. امروزسه شنبه۱۵ تیر ماه سال ۱۳۹۵ برنامه را با شعری از دفتر اشعار دکتر علی رضا نوریزاده آغاز میکنیم. در ابتدای این شماره از برنامه اشاره ای داریم به میتینگ سازمان مجاهدین خلق در پاریس و در پی آن به تفصیل در ارتباط با روز قدس وسخنان سردار حسین سلامی در ارتباط با موشکهای جمهوری ولی فقیه در لبنان و حکومت اقلیم کردستان و شعار مردم اصفهان در این روز با شما سخن خواهیم گفت. سپس شمارا در جریان تحولات اخیر در عراق قرار داده و از سیاست های اشتباه آمریکا و ایران در این کشور شما را آگاه خواهیم نمود. در ادامه اشاره ای به پخش فیلم دستگیری عوامل داعش در ایران خواهیم افکند و در این باره با شما عزیزان صحبت خواهیم کرد.در بخش دوم برنامه به بنر ها و بیلبردهای نصب شده توسط شهرداری تهران و استعفای صفدر حسینی و درخشش فیلم دختر در جشنواره مسکو و همچنین به دیدار دانشجویان با رهبر جمهوری اسلامی و داستان آقای کامفیروزی با شما خوبان سخن خواهیم گفت. با ما همراه باشید و پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود نیز به اشتراک بگذارید. منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون موضوعات مطرح شده در این برنامه هستیم.

یوتیوب دانلود فایل صوتی فایل صوتی کم حجم گوگل درایو

2 نظرات

  1. لطفا شما در مورد آقای کوربین ابراز نظر نفرمایید اگر ایشان در دفاع حقوق مردم فلسطین برنامه‌ای در پرس تی‌ وی داشت مطابق قانون این مملکت هیچ کار غیر قانونی نکرده . نماینده پارلمان در اینجا میتواند در قبل سخنرانی‌ و حضور در برنامه تلویزیونی در آمد داشته باشد…. ولی‌ درباره نخست وزیر و یا نمایندگان حزب محافظه کار که فسادشان بار‌ها ثابت شده ولی‌ چون مورد علاقه شما و یا… هیچ ابراز وجودی نکردید. مدارک پاناما باعث استعفا کامرون شده ولی‌ باز هم به نفع شما نیست سخنی بر زبان برانید. آقای کوربین قبل از نماینده شدن برای رهبری حزب کارگر کّل دارائی و املاکش را افشا کرد که موجب تمسخر حزب مورد علاقه شما محافظه کاران شد. ایشان یک خانه در ایزلینگتون یک خانه کوچک در کنتری ساید مبلغ ۷۰ هزار پوند پس انداز و دو دوچرخه می‌باشد حتی اتومبیل شخصی‌ ندارد. من مطمئن هستم شما از ایشان که تقریباً ۳۰ نماینده پارلمان هستند ثروتمندتر هستید…شما بگویید یک روزنامه نگار که یک کلوم کوچک در شرق الاوسط و دیگر روزنامه عرب زبان دارد چگونه از نماینده ۳۰ ساله پارلمان بریتانیا متمول تر میشود. حتما مالکان روزنامه‌های عربی‌ بسیار سخاوتمند هستند…. آقای کوربین را از نزدیکی‌ و سالهاست که می‌شناسم مطمئن هستم دستوری از جائی‌ رسیده که شاید همین انگشت شمار ایرانی‌ رای دهنده را بر ضدّ آقای کوربین تشویق کنید…..برادر… بخش اعظم ایرانی‌‌ها وابسته به بنفیت‌هایی‌ هستند که آقای کوربین برای آنان می‌جنگد…. لطفا شما درمورد درآمد خودتان شفاف سازی کنید شاید آقای همایون راجب شما بی‌ راه نمیگفت… خوانندگان لطفا خودتان قضاوت کنید.

  2. جناب نوری زاده . لطفا یک مسیر راه برای صلح اسرائیل و فلسطینیها ارائه فرمائید . بنظر شما چه گذشتهائی از طرفین باید صورت بگیرد تا یک صلح دائمی بین این پسر عموها بر قرار شود . ارادت مرا بپذیرید

امکان ثبت نظر وجود ندارد.

خروج از نسخه موبایل