همراه با حسین حجازی در این شماره از گلگشت گفتگویی داریم با دکتر “محسن میلانی” استاد دانشگاه و کارشناس سیاسی و علوم روابط بین الملل و نگاهی خواهیم داشت به مهمترین رویدادها و موضوعات روز. با ما همراه باشید و گلگشت را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید. منتظر شنیدن نظرات شما در ارتباط با این برنامه هستیم.
یوتیوب دانلود
جناب آقای حجازی,
جای سوال است که آیا قحط الرجال است که چپ و راست “محسن میلانی” سخنگوی خارج از کشور و ماله کش جمهوری اسلامی را در برنامه خود می گنجانید؟ اظهارات کذب و ماله کشانه این مزدور به قدری نخ نما و تهوع آور شده که آیت الله بی بی سی و نظایر آن هم دیگر به او تریبون نمی دهند.
بیینندگان ایران فردا دنبال شنیدن واقعیات می باشند. وگرنه ۲۴ ساعت رژیم و رسانه های مزدور در حال پخش خذعبلاتی از این دست هستند و سزاوار نیست شما نیز برنامه خود را به آن بیالایید.