آخرین خبرهای کوتاه وزیر بهداشت و سخنان متناقض در رابطه با حل مشکلات پرستاران

وزیر بهداشت و سخنان متناقض در رابطه با حل مشکلات پرستاران

محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، روز جمعه دوم شهریور، به رغم آن که یک روز قبل از وعده حل مشکلات پرستاران معترض «در اسرع وقت» و «به سرعت» خبر داده بود، گفت: «انتظارات مالی پرستاران را در حد توان کشور پیگیری می کنم.»

وزیر بهداشت در سخنان خود که در خبرگزاری ایسنا منتشر شد، بدون دادن توضیح بیشتر در مورد چگونگی حل مشکلات پرستاران و تحقق مطالبات آنان گفت: «البته برای ارتقای جایگاه هویتی و حرفه ای پرستاران نیز گفت وگوهایی را با رییس جمهور و اعضای دولت، آغاز کرده ام.»

این در شرایطی است که او روز پنجشنبه اول شهریور بدون اشاره به زمان دقیق تحقق مطالبات پرستاران اعتصابی و معترض گفته بود که هزینه حل مشکلات پرستاران در دولت محاسبه و تصویب شده و «به‌تدریج باید این پول به دانشگاه‌ها و بیمه‌ها داده بشود.»

محمدرضا ظفرقندی در سخنان دیگری که در وب سایت وزارت بهداشت منتشر شد، گفته بود: «مشکل انباشت مطالبات جامعه پرستاری ظرف دو هفته آینده برطرف می شود.»

در سالیان گذشته، مقامات جمهوری اسلامی در واکنش به اعتراضات صنفی در مناطق مختلف ایران در ادبیات مشابهی، وعده تحقق آنها را داده‌اند. اما در عمل، یا فقط بخشی از این وعده‌‌ها اجرا شده و یا اصلا تحقق نیافته‌اند.
پرستاران به اجرا نشدن قانون تعرفه‌گذاری، اضافه‌کار اجباری و دستمزدهای ناچیز اعتراض دارند و می‌گویند وزارت بهداشت باید صدای‌ آنها را بشنود و مطالبات‌شان را برآورده کند.

در این ارتباط پرستاران دهها بیمارستان دولتی در دست کم ۲۱ شهر ایران در روزهای اخیر در اعتراض به شرایط دشوار شغلی و معیشتی اقدام به اعتصاب و برگزاری تجمع کرده اند.

اعتراضات پرستاران حتی در رسانه های حکومتی نیز بازتاب یافت و مقامات جمهوری اسلامی وعده تحقق مطالبات آنان را دادند. اما از سوی دیگر برخوردهای امنیتی با پرستاران معترض در پیش گرفته شد.

خروج از نسخه موبایل