صفحه نخستسر تیتر خبرهاترامپ به طور رسمی نامزدی جمهوری‌خواهان در انتخابات را پذیرفت

ترامپ به طور رسمی نامزدی جمهوری‌خواهان در انتخابات را پذیرفت

 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر ۲۰۲۴ پنجشنبه شب در گردهمایی ملی جمهوری‌خواهان برای نخستین بار پس از ترور نافرجام در روز شنبه، سخنرانی کرد. او در حالی که گوش راستش همچنان باندپیچی بود، با کراوات قرمز و کت و شلوار مشکی پشت تریبون قرار گرفت و از لزوم همبستگی و اتحاد برای با عظمت کردن دوباره آمریکا گفت. او گفت با افتخار نامزدی حزب جمهوری‌خواه را در انتخابات می‌پذیرد و در آغاز سخنرانی از تجربه‌ ترور نافرجامش گفت و تاکید کرد تا پایان عمر قدردان مردم است. بهبود اقتصاد، کاهش مالیات، مقابله با مهاجران غیرقانونی، پایان دادن به جنگ‌ها، بازگرداندن گروگان‌های آمریکایی، انتقاد از خروج فاجعه‌بار دولت بایدن از افغانستان، و اینکه جمهوری اسلامی در دولت او تحت فشار بود از جمله محورهای سخنرانی ترامپ بود. او در این سخنرانی از ضعف دولت جاری آمریکا انتقاد کرد و گفت برای نجات دمکراسی آمده است و آمریکا را دوباره باعظمت خواهد کرد.

دونالد ترامپ گفت که با پیام اعتماد به نفس، امید و قدرت آمده است و چهار سال از بهترین سال‌های آمریکا در پیش خواهد بود.
دونالد ترامپ در سخنرانی خود بر لزوم اتحاد و همبستگی ملت آمریکا تاکید کرد و گفت برای نجات دمکراسی آمده است. او گفت نظرهای مخالف نباید تحت تعقیب قضایی قرار بگیرند. ترامپ به وکیلش آیلین اشاره کرد که یکی از پرونده‌هایی که علیه او به جریان افتاده بود را مختومه کرد. ترامپ گفت اگر دمکرات‌ها به دنبال متحد کردن کشورند باید استفاده ابزاری از نهادها را متوقف کنند.

دونالد ترامپ با معرفی همسرش ملانیا ترامپ از او تشکر کرد و گفت به ملانیا افتخار می‌کند. او به نامه‌ای اشاره کرد که ملانیا پس از ترور نافرجام ترامپ نوشت و جامعه را به اتحاد دعوت کرد. ملانیا هم با تایید سر و لبخند به همسرش پاسخ داد.

دونالد ترامپ با اشاره به بی‌کفایتی دولت کنونی آمریکا گفت که مهمترین انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در پیش است و باید کشور را نجات داد. او به نرخ تورم و ورود غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی اشاره کرد. ترامپ گفت جنگ‌های متعددی در خاورمیانه و جهان اتفاق افتاده و در آستانه جنگ جهانی سوم قرار داریم و زمان تغییر فرار رسیده است. ترامپ گفت که دولت کنونی آمریکا نمی‌تواند این مشکلات را حل کند. ترامپ قول داد که بحران تورم را حل کند و منابع انرژی آمریکا را استخراج کند.

ترامپ گفت در دولت من جمهوری اسلامی ورشکسته شده بود اما الان ۲۵۰ میلیارد دلار پول دارد. ما به چین گفتیم اگر با ایران معامله کنید با شما کار نمی‌کنیم. می‌خواستند با جمهوری اسلامی معامله کنند. اما من اجازه ندادم. آنها از کرونا برای لغو تحریم‌های ایران استفاده کردند. اکنون ایران در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای قرار دارد.
دونالد ترامپ با اشاره به حمله موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی به سوی اسرائیل و اینکه ۳۴۲ موشک به سمت اسرائیل شلیک شد و فقط یکی از آنها وارد این کشور شد، متعهد شد که سیستم دفاع هوایی مشابه گنبد آهنین اسرائیل در آمریکا ایجاد کند.

دونالد ترامپ گفت: می‌خواهم به جهان بگویم، بهتر است گروگان‌های ما را تا پیش از اینکه من به قدرت برسم بازگردانید چون بهای خیلی سنگینی پرداخت خواهید کرد.

ترامپ گفت حزب جمهوری‌خواه دستورکاری برای احیای آمریکا تصویب کرده است. ترامپ گفت وعده‌هایی داده شده است که می‌خواهیم‌ آنها را پس از پیروزی در انتخابات اجرا کنیم. ترامپ گفت، تا چند ماه دیگر به کاخ سفید زیبا بازمی‌گردد. ترامپ تاکید کرد احیا و بهبود اقتصاد و کاهش مالیات در اولویت دستور کار او است.

دونالد ترامپ با اشاره به اینکه روسیه در دولت‌های قبلی بخشی از خاک اوکراین را گرفت و در دولت بایدن اعلام کرد که می‌خواهد نصف اوکراین را بگیرد، گفت: روسیه در دولت من چیزی نگرفت.

مطالب مرتبط