آخرین خبرهای کوتاه کشتی باری یونانی که در حمله حوثی‌ها آسیب دیده بود غرق شد

کشتی باری یونانی که در حمله حوثی‌ها آسیب دیده بود غرق شد

بر اساس اعلام سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO)، کشتی باری متعلق به یونان که هفته پیش در روز چهارشنبه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ در اثر حمله گروه حوثی‌های یمن آسیب دیده و یکی از خدمه آن نیز مفقود شده بود در دریای سرخ غرق شده است.

به گفته این سازمان، این کشتی که با پرچم لیبریا تردد می‌کرد، دومین کشتی محسوب می‌شود که از آغاز حملات حوثی‌ها به کشتی‌های عبوری غرق می‌شود.
سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا در گزارش خود آورده است: «مقام‌های نظامی از مشاهده قطعات شناور و نفت در آخرین موقعیت گزارش شده از محل کشتی خبر می‌دهند.»
این سازمان در ادامه می‌افزاید: «تصور می‌شود که این کشتی غرق شده باشد.»

کشتی توتور (Tutor) در نزدیکی بندر حدیده یمن و در اثر حمله راکتی و یک قایق کنترل از راه دور مملو از مواد منفجره دچار آسیب جدی شده و یک خدمه آن ناپدید شده بود.

این حمله سبب شد که آب به شدت به کشتی رسوخ کند و به موتورخانه آن آسیب برساند. این کشتی در اثر این حمله از حرکت ایستاد و کمی پس از آن منابع خبری اعلام کردند که ملوان ناپدیدشده کشتی احتمالا در موتورخانه آن گرفتار شده است.

بر اساس اعلام خبرگزاری‌ها، در روز شنبه ۱۵ ژوئن خدمه کشتی در نهایت با ارسال درخواست کمک موفق به ترک کشتی شدند.

به گفته هانس کاکداک، وزیر کارگران مهاجر فیلیپین، ۲۲ خدمه کشتی توتور که حامل ۸۰ هزار تن زغال بود عمدتا فیلیپینی هستند.

پیش‌‌تر در روز پنجشنبه ۲۴ خرداد نیز اعلام شده بود که کشتی باری وربنا (Verbena)، متعلق به اوکراین و تحت اداره یک شرکت لهستانی که با پرچم پالائو حرکت می‌کرد در پی اصابت دو موشک کروز از طرف حوثی‌ها در خلیج عدن دچار آتش‌‌سوزی شد و یک ملوان آن به‌ شدت آسیب دید. این کشتی که آخرین بار در مالزی پهلو گرفته بود مصالح ساختمانی چوبی به ایتالیا حمل می‌کرد.

در ماه مارس میلادی سال جاری نیز کشتی دیگری به نام روبیمار که با پرچم برزیل بار کود حمل می‌کرد در دریای سرخ غرق شده بود.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی منابع امنیت دریایی، در اثر حملات حوثی‌ها به کشتی‌های تجاری تاکنون چهار ملوان جان خود را از دست داده‌اند.

خروج از نسخه موبایل