صفحه نخستآخرین خبرهای کوتاهسرنگونی یک پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان توسط حزب‌الله لبنان

سرنگونی یک پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان توسط حزب‌الله لبنان

 

حزب‌الله لبنان، گروه تحت حمایت جمهوری اسلامی، روز دوشنبه ۲۱ خرداد، اعلام کرد که یک پهپاد تهاجمی اسرائیل را در جنوب لبنان سرنگون کرده است. ارتش اسرائیل نیز پس از ساعاتی تایید کرد که یک پهپاد خود را از دست داده است.
حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک پهپاد هرمس ۹۰۰ را هدف قرار داده است. این پهپاد یک پهپاد شناسایی و تهاجمی ساخت اسرائیل است.
به گفته ارتش اسرائیل، یک موشک زمین به هوا به سمت یک پهپاد نیروی هوایی اسرائیل که در حریم هوایی لبنان در حال عملیات بود پرتاب شد و در نتیجه این پهپاد در خاک لبنان سقوط کرد.

در هفته‌های اخیر تنش در مرز لبنان و اسرائیل بیش از گذشته افزایش یافته است. از زمان آغاز جنگ غزه در پی حمله روز هفتم اکتبر حماس به اسرائیل، ارتش این کشور با نیروهای حزب‌الله درگیر بوده است، اما در هفته‌های اخیر دو طرف به نقاطی فراتر از نوار مرزی حمله کرده‌اند.

حزب‌الله لبنان پیشتر نیز در روز دوشنبه اعلام کرده بود که با اسکادرانی از پهپادهای خود به یک پایگاه نظامی اسرائیل در بلندی‌های جولان حمله کرده است.
این دومین بار در کمتر یک هفته است که حزب‌الله از حمله اسکادران‌های پهپادی خود به اسرائیل خبر می‌دهد.
در پی این حمله، ارتش اسرائیل از سرنگونی دو پهپاد حزب‌الله لبنان در بخش شمالی بلندی‌های جولان خبر داد.
ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد که جنگنده‌های اسرائیلی دو ساختمان نظامی حزب‌الله و یک پایگاه پرتاب پهپاد و موشک را در جنوب اسرائیل منهدم کرده‌اند.

درگیری بین نیروهای حزب‌الله لبنان و ارتش اسرائیل در حالی شدت یافته که گروه حماس از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص برقراری آتش‌بس در نواز غزه استقبال کرد و گفت آماده همکاری با میانجی‌گران برای اجرای مفاد آن است.

مطالب مرتبط