آخرین خبرهای کوتاه محمد رسول اف : ایرانیان دستگاه ظلم و توحش استبداد دینی را...

محمد رسول اف : ایرانیان دستگاه ظلم و توحش استبداد دینی را در قعر تاریخ دفن می‌کنند

در آستانۀ برگزاری جشنوارۀ سینمایی کن، محمد رسول‌اف، فیلم‌ساز سرشناس ایرانی پس از بارها بازداشت و ممنوع‌الخروجی به دلیل فعالیت‌های هنری و سینمایی، این بار پس از محکومیت به هشت سال زندان، از کشور خارج شد.

این فیلم‌ساز برجسته ایرانی که ده‌ها جایزه بین‌المللی را نصیب خود کرده و حمایت نهادهای سینمایی بین‌المللی را پشت سر خود دارد، پس از خروج از خاک ایران، پیامی را در کانال اینستاگرامی خود بدین شرح منتشر کرد:

«هفت سال پیش برای چندمین بار پاسپورت مرا گرفتید. دو سال پیش برای چندمین بار به خانه‌ام ریختید و هر آنچه توانستید با خود بردید. سال گذشته به همراه وکیلم بارها به نهادهای مختلف رجوع کردیم اما گفتید حق داشتن پاسپورت را ندارم. نمی‌دانستید هویت من در پاسپورت من نیست. اگر فکر می‌کنید مرزهای ایران در دست شماست در خواب خوشی هستید. اگر ایران جغرافیایی زیر چکمه‌های استبداد دینی شما رنج می‌کشد، ایران فرهنگی در ذهن مشترک میلیون‌ها ایرانی که از ظلم و توحش شما ناچار به ترک ایران شدند زنده است و هیچ قدرتی نمی‌تواند اراده‌ی خود را به آن تحمیل کند. از امروز من ساکن ایران فرهنگی‌ام. سرزمینی بی مرز که میلیون‌ها ایرانی با تاریخ و فرهنگی کهن در هرگوشه و کنار جهان آن را ساخته‌اند. و بی‌صبرانه در انتظارند تا شما و دستگاه ظلم‌تان را در قعر تاریخ دفن کنند. آنگاه چون قفنوس از آن خاک زندگی تازه‌ای آغاز خواهد شد.»

او در این پیام خود می‌افزاید: «حکایت آنچه در این راه از سر گذراندم می‌ماند برای وقت بهتری. اکنون باید به سرعت آخرین مراحل فنی پس تولید “دانه‌ی انجیر معابد” را به پایان برسانم. قدردان و سپاسگزار دوستان، آشنایان و افرادی هستم که در مسیر دشوار و طولانی این سفر با مهربانی، از خودگذشتگی و گاه به خطر انداختن خود مرا برای خروج از مرز و رسیدن به نقطه‌ای امن یاری کردند…زنده‌ام»

خروج از نسخه موبایل