آخرین خبرهای کوتاه انتخابات خبرگان، انتخاب رقیب نمایشی برای ابراهیم رییسی و ابهام در وظایف...

انتخابات خبرگان، انتخاب رقیب نمایشی برای ابراهیم رییسی و ابهام در وظایف مجلس خبرگان در نظارت بر رهبری

انتخابات مجلس خبرگان به تدریج نشان میدهد که چگونه مهمترین نهاد سیاسی به تسخیر روحانیت و حکومت درامده است و امسال با توجه به سن خامنه ای و احتمال جانشینی وی در این مجلس بیش از همیشه شاهد قلع و قمع کاندیداها بوده است.
در این میان با توجه به اینکه در خراسان جنوبی همه کاندیداهای رقیب ابراهیم رییسی رد صلاحیت شدندو کاندیدایی در ان منطقه وجود نداشت و ابراهیم رییسی به تنهایی نمیتوانست در انتخابات شرکت کند با ترفندی نمایشی اکنون حسن روح‌بخش از حوزه خراسان رضوی به این حوزه انتخابیه امد تا رئیسی در این حوزه رقابت، تک نفره نباشد و انتخابات برگزارشود . روح بخش که در حوزه علمیه مشهد به کار مشغول است در مصاحبه ای عملا اعتراف کرده که نمایشی وارد انتخابات شده است وی گفته که بر اثر تماس تلفنی یک نفر تغییر حوزه داده است و افزود من برنامه خاصی برای ورود به خبرگان در نظر ندارم و طبق روال آیین‌نامه و هر چیزی که آنجا بدانم عمل می‌کنیم و چیز خاصی در نظر نداریم. وی در مورد رقابت با رییسی هم گفت من برای انجام وظیفه امدم زیرا دیدم اگر نروم انتخابات آنجا برگزار نخواهد شد، پرشور نخواهد بود. جهت انجام وظیفه به آنجا رفتم. وی خود را از پیش بازنده خواند و گفت با اینکه تقریبا معلوم است که من رأی نمی‌آورم، و محال است که رای بیاورم ولی گفتم سهم کوچکی داشته باشم در قدردانی از نعمتی که انقلاب و نظام برای ما داشته و دنیا و آخرت ما را آباد کرد و انتخابات پرشور برگزار شود.
وی در مورد رابطه با رهبر هم گفت دراصل تعیین رهبر با مجلس است، به عزل و نصب‌های رهبری نظارت داشته باشند و کاستی‌های نهادهای زیر نظر رهبری را منتقل کنند و از رهبر توضیح بخواهند. در مسأله نظارت جدی باشند؛ یعنی تعارف نباشد. بالأخره رهبر معصوم نیست. این تلقی اشتباهی است که بعضی‌ها خیال می‌کنند از نور قدوّسی بهره‌مند است؛ ما چنین حرف‌هایی را قبول نداریم. ایشان را به عنوان یک مجتهد عادل می‌شناسیم؛ و نه بیش از آن. امکان خطا هست و انسان باید بدون تعارف مسائل را در میان بگذارد، توضیح بخواهد و راهکار بدهد. مثل یک انسان معمولی باید با رهبر برخورد کرد؛ نه بیش از آن. وی افزود شرط رهبری بقاء عدالت است. باید بقاء عدالت و ایمان رهبری احراز شود. این جز به این نیست که نظارت مستمر باشد و اگر خطایی دیده می‌شود، از رهبری توضیح بخواهند.یعنی عدالت باید لحظه به لحظه مورد احراز واقع شود. ولی من چنین حرفی نزدم که رهبری همه کارهایش را به ما گزارش بدهد، ولی می‌گویم اگر خطایی در کار رهبر دیدند، این طور نیست که بگویند چون گذشته‌اش آدم خوبی بوده و ۳۰ سال است که دارد به بهترین وجه هدایت و رهبری می‌کند، از این به بعد هم همین طور خواهد بود و هیچ‌گونه لغزشی نخواهد داشت؛ نخیر، این حرف‌ها نادرست است.
این سخنان در حالیست که تاکنون اکثر روحانیون مجلس خبرگان گفتند نباید بر کار رهبری نظارت کرد . معلوم نیست که شرایط بقای عدالت را میتوانند بدون نظارت احراز کنند. این در حالیست که تاکنون هیچ گزارشی در مورد این نظارتها که عملا وجود نداشته منتشر نشده است .

خروج از نسخه موبایل