سر تیتر خبرها افزایش منازعات و چالش های انتخاباتی در درون اردوگاه اصولگرایان

افزایش منازعات و چالش های انتخاباتی در درون اردوگاه اصولگرایان

با نزدیکی به زمان انتخابات مجلس و عدم حضور اصلاح طلبان در انتخابات منازعات های اصولگرایان برای انتخابات به شدت افزایش یافته است که تیم رئیسی به همراه جبهه پایداری و هواداران احمدی نژاد بخشی از اصولگرایان قصد دارند مجلس را در تسخیر خودشان بیاورند. آنها سازماندهی بسیار زیادی کرده اند دولت هم از امکانات و منابع مالی که دارد به تعدادی از این گروه ها کمک می‌کند. از طرف دیگر تیم قالیباف و بخشی از اصولگرایان مخالف دولت رئیسی که در مجلس فعلی حضور دارند دنبال یارگیری و مقابله با این وضعیت هستند. در این میان چند نفر از اصولگرایان حملات شدیدی را علیه قالیباف آغاز کرده اند. کلید این منازعه با مصاحبه رائفی پور در تلویزیون زده شد که توسط آقای جبلی از مشاورین آقای سعید جلیلی اداره میشود و برادر جلیلی هم در تلویزیون جمهوری اسلامی معاونت سیاسی است که هردو غیرمستقیم به جبهه پایداری متعلق اند ، رایفی پور در مصاحبه خود مدعی شد که برخی از نمایندگان طرفدار اصولگرایان رئیس مجلس، ۱۴۰ سکه دریافت کرده اند و صلاحیتشان نیز تایید شده است. صحبتی که به شدت رد شد و حتی محبی که در مرکز پژوهش های مجلس کار می‌کند و طرفدار قالیباف است مدعی شد نماینده ای که این کار را کرده است جزو تیم انتخاباتی رائفی پور است. اما در تازه ترین اتفاق سعید محمد که از اعضای قرارگاه خاتم بود و و خودش و هوادرانش فکر می کردند پدیده جدید انتخابات ۱۴۰۰ خواهد بود و به ریاست جمهوری خواهد رسید ولی عملاً رد صلاحیت شد و به او گفتند که باید انصراف بدهی اکنون علیه قالیباف به میدان آمده و صحبت کرده است. وی در انتخابات جزو هواداران رییسی بود او گفت که پرونده فساد شزکت یاس که در شهرداری بوده هیچ ربطی به سپاه نداشته و رهبر دستور انحلال شرکت را داده است. وی گفت کسی که مسئول تحقیق پرونده یاس بوده را یک ماه به زندان انداخته اند. در حالی که با توجه به این که اعضای سپاه در پرونده یاس بوده اند قطعاً مسئول رسیدگی باید از طرف دادگاه انقلاب و از طریق حفاظت سپاه پاسداران انتخاب شده باشد.
از طرف دیگر آقای محمد گفت که بعد از آن جریان یاس، من هرجا که خواسته ام پست و مقام بگیرم به خصوص در مورد وزارت آقای قالیباف با من مخالفت کرد و اجازه نداد که من این کار را بکنم. وی گفت من وزیر مسکن مورد نظر رییسی بودم ولی با مخالفت مجلس مجبور به کناره گیری شدم قالیباف رئیس مجلس نیز در پاسخی غیر مستقیم امروز تاکید کرد اگر موفقیت می‌خواهیم، باید به مردم تکیه کنیم.مردم ما عاقل و اهل تحلیل‌اند. اگر بخواهیم با سیاست‌بازی کارها را پیش ببریم، هم خودمان زمین‌گیر می‌شویم و هم مردم را به زحمت می‌اندازیم. و اگر رقابتی هم هست، باید در عرصه‌ای باشد که منفعت آن را مردم ببینند، نه آنکه آتشی به پا کنیم و دودش به چشم مردم برود.
به نظر می رسد که سطح مخالفت ها با قالیباف از طرف تیم رئیسی و احمدی نژاد و جبهه پایداری دارد افزایش پیدا می کند. سردار غلامرضا هم که معاون وزیر کشور بود و برکنار شد او هم از این مسیر دارد علیه قالیباف صحبت می کند. کلاً جبهه بندی کنونی در انتخابات آتی را با توجه به غیاب اصلاح طلبان و عدم تأیید لیست اصلی آنها را میتوان میان تیم قالیباف و تیم رئیسی و جبهه پایداری برشمرد . طبیعتاً پیروزی رئیسی امکانات بیشتری در اختیار قرار می دهد که در انتخابات ریاست جمهوری بعدی برنده بشود و حتی برای رهبری هم موقعیت مستحکم‌تری پیدا کند. شکست رئیسی امکانات کمتری برای وی فراهم میکند و قالیباف می تواند مستحکم تر گام بردارد و حتی می تواند در انتخابات ریاست جمهوری هم خیز جدی تری بردارد. در عین حال باید دید موقعیت رئیسی در انتخابات خبرگان چگونه خواهد بود و آیا انتخابات خراسان جنوبی برگزار خواهد شد چون فعلا فقط یک کاندیدا بیشتر تایید صلاحیت نشده است.
همه اینها تعیین کننده موقعیت رئیسی خواهد بود و بردو باخت در مجلس و نیز در خبرگان میتواند سال تعیین‌کننده ای را برای چشم انداز موقعیت رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری دوسال بعد رقم خواهد زد.

خروج از نسخه موبایل