آخرین خبرهای کوتاه پیشنهاد فریبکارانه رفراندوم رییسی برای حل مساله فلسطین

پیشنهاد فریبکارانه رفراندوم رییسی برای حل مساله فلسطین

در حالیکه حکومت حمهوری اسلامی حاضر به انجام هیچ رفراندومی در مورد مسایل مهم کشورنیست و خامنه ای انجام رفراندوم را رد کرد. اکنون رییسی رییس جمهوردرکنفرانس فلسطین در تهران که با حضور نمایندگان کشورهای مختلف جهان اسلام در این نشست، خواستار انجام رفراندوم برای حل مساله فلسطین شد که نشاندهنده فریبکاری کامل حکو مت است .
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها با ادعای دمکراسی اولین و بزرگترین ناقض دمکراسی در جهان هستند، گفت آمریکایی‌ها برای آینده غزه نقشه نکشند چرا که آینده این منطقه به دست مردمان و دولت قانونی آن رقم خواهد خورد.
وی گفت کشتار گسترده زنان و کودکان و ویرانی خانه و کاشانه مردم مایه تاسف عمیق است، اما از آن بالاتر حمایت‌های بی‌چون و چرای کشورهای مدعی حقوق بشر چون آمریکا و چند کشور غربی از این جنایات است. تاسف بالاتر نیز ناکارآمدی همه سازمان‌های بین‌المللی مدعی در برابر آنچه در غزه می‌گذرد، است. این در حالیست که خود رییسی از مهمترین ناقضان حقوق بشر بخاطر در مشارکت در اعدامهای چند هزار نفری در سال ۱۳۶۷ میباشد.
وی مدعی شد که بشریت باید برای شکل‌دهی به یک نظم نوین جهانی اندیشه کند و این دست نشست‌های فکری و هم‌اندیشی باید برای شکل دادن به یک نظم نوین جهانی مساعدت، همکاری و تلاش جدی داشته باشند. این سخنان نشانهنده این است که حکومت هیج درکی از تغییرات جهانی و نظمهای کنونی ان ندارد .
وی در مورد فلسطین گفت طبق هیچ اصل حقوقی تداوم اشغال، اشغالگری را مشروع و به اشغالگر حق مالکیت نمی‌دهد، بلکه راهکار رفع اشغالگری اخراج، مجازات و اجبار اشغالگر به پرداخت خسارت است.
رئیسی با تاکید بر اینکه حمایت از آزادی فلسطین سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران بوده که همواره از سوی رهبران و کلیت جمهوری اسلامی ایران اعلام شده است، گفت آمریکایی‌ها بارها تلاش کردند مسئله فلسطین را پشت میزهای مذاکره حل و فصل کنند، اما اسراییل قراردادهایی چون اسلو، کمپ‌دیوید و شرم‌الشیخ را هم که به آنها متعهد شده بود، نقض کرد.و بیش از ۴۰۰ بیانیه و قطعنامه‌ای را نیز که علیه این رژیم صادر شده، نادیده گرفته است.
وی در ادامه به ابتکاررهبر جمهوری اسلامی برای حل مسئله فلسطین با راه‌حل دمکراتیک مراجعه به آرای فلسطینیان اشاره کرد و گفت: معتقدیم راه‌حل عادلانه حل مسئله فلسطین مراجعه به آرای عمومی ملت فلسطین اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی است. وی این راه را دمکراتیک ترین روش حل مساله فلسطین دانست
جمهوری اسلامی خود علیرفغم اعتراضات متعدد مردم و حتی در خواست رییس جمهورهایش از جمله حسن روحانی حاضر نشده در مورد هیچ مساله ای به نظر مردم مراجعه کند مضافا براینکه انتخابات هم عملا تبدیل به انتصابات شده است . و در چنین وضعی شعارهای رییسی در مئرد فلسطین صرفا اقدامی فریبکارانه است.

خروج از نسخه موبایل