آخرین خبرهای کوتاه کارنامه فروش و غارت اموال جامعه تحت عنوان مولد سازی

کارنامه فروش و غارت اموال جامعه تحت عنوان مولد سازی

در حالیکه مولد سازی بزرگترین و سازمانیافته ترین فساد اقتصادی کشوراست دولت رییسی مدعی است که این روشی برای رشد اقتصاد کشور است در همین رابطه اکنون مالک رحمتی رییس سازمان خصوصی‌سازی از معرفی ۱۸۰۳ دارایی مازاد دولت به‌ارزش ۱۲۹ همت به منظور فروش به پیمانکاران بزرگ خبر داد و مدعی شد که امسال حدود دو هزار دویست همت از دارایی‌های مازاد را در فرایند مولدسازی فروخه شده است .
وی به تغییر رویکرد در مولدسازی اشاره کرد و افزود: مولدسازی یک امر گسترده است که در آن مدیران باید رویکردی درآمدی در پیش بگیرند، یعنی باید ابتدا هزینه‌های خود را دربیاورند و بعد بروند طرح‌های در دست اقدام را عملیاتی کنند، به نحوی که در حال حاضر این طراحی و عملیات به‌طور هم زمان درحال وقوع است و هم اکنون همه وظایف ساختاری و فرایند‌های مولد سازی تقریبا بالای ۸۰ تا ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی به ارائه آمارهای مولدسازی پرداخت و خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۸۰۳ دارایی مازاد به ارزش برآوردی ۱۲۹ هزار میلیارد تومان معرفی شده و طبق دستور رئیس جمهور آن‌ها به پیمانکاران بزرگ کشور معرفی شده است، که چندین پیمانکار بزرگ لیست را از ما دریافت کرده اند و در حال گزینش هستند که بتوانیم طرح‌های عمرانی نیمه تمام را از این مسیر تامین منابع کنیم.
مالک رحمتی بر اهمیت ارزش افزایی دارایی های مازاد دولت تاکید کرد و گفت: در گذشته دستگاه‌ها دارایی‌های خود را خام واگذار می‌کردند، مثلا دستگاهی یک زمینی داشت و آن را واگذار می‌کرد، ولی الان ما فرایند ارزش افزایی داریم یعنی آن زمین باید بیایید در کمیسیون ماده ۵ و بالاترین ارزش افزوده را پیدا کند و درنهایت با حداکثر قیمت کارشناسی فروخته شود، به عبارتی در مولدسازی خام فروشی ممنوع است و این یک مقدار فرایند را طولانی می‌کند، تاکنون ۴۷۱ ملک بزرگ ارزش افزایی شده که در مجاری قانونی برای اخذ مصوبات جریان دارد، همچنین ۸۵ ملک را آگهی کردیم که به اندازه ۲.۲ همت ارزش گذاری شده است.
وی عملکرد امسال سازمان خصوصی سازی در فروش دارایی‌های مازاد دولت را معادل مجموع ۴ سال گذشته دانست و افزود: از سال ۹۸ حدود ۲۵۰ میلیارد تومان دارایی فروخته شده سال ۹۹ حدود ۱.۴ همت و ۱۴۰۱ حدود ۱ همت و ۱۴۰۲ حدود ۲.۲ دهم همت فروخته شد، وی افزود آنچه که مولد سازی را تسریع می‌کند، استفاده بهینه ازظرفیت‌های آیین نامه متقن آن است که دست ما را در بهره وری حداکثری از دارایی های مازاد دولت باز کرده است.
مالک رحمتی با اشاره به جدول نمودار واگذاری‌های وزارتخانه‌ها دولتی، گفت: طبق برنامه مصوب، دستگاه‌ها باید طرح‌های چند ده هزار میلیار تومانی را از طریق مولدسازی اجرا کنند، اما وزارت خانه‌ها اهتمام جدی در زمینه معرفی دارایی‌ها برای مولدسازی ندارند و یا کمتر دارند، به نحوی که بر اساس آمار موجود قطعی ما در سامانه سادا نزدیک به یک میلیون دارایی ثبت شده است؛ که از این یک میلیون آنچه برای مجمو دلتی است و ابهامی ندارد ۷۶۶ هزار دارایی مازاد برای وزارتخانه‌های ثبت شده است، درحالی که کل دارایی‌هایی که به ما معرفی کردند به عدد ۲ تا ۳ هزارتا هم نمی‌رسد.
برخلاف انچه که رییس سازمان خصوصی سازی مدعی شده است هیج تصویر روشنی در این زمینه وجود ندارد و کاملا مشخص است که دولت رییسی چوب حراج را بر اموال مردم زده اند. برخلاف ادعاهای اولیه اکنون مشخص است که اموال دولت از این طریق به نهادهای زیر نظر رهبر به پایین ترین قیمت منتقل شده است .

خروج از نسخه موبایل