آخرین خبرهای کوتاه تلاش آمریکا برای مقابله با اقدامات حوثی‌ها در دریای سرخ و باب...

تلاش آمریکا برای مقابله با اقدامات حوثی‌ها در دریای سرخ و باب المندب

با ادامه حملات حوثی ها در دریای سرخ و باب المندب که برای امنیت بین المللی بسیار خطرناک است و امریکا ایران را مسیول انها میداند اکنون وزارت دفاع آمریکا پنتاگون اعلام کرد که کشتی استریندا هنگام عبور از باب المندب مورد حمله موشکی قرار گرفت که از منطقه تحت کنترل الحوثی ها شلیک شد، حملات الحوثی‌ها یک مشکل بین‌المللی است که نیازمند راه حل بین‌المللی است.پنتاگون اعلام کرد ناوشکن میسون در حین حمله حدود ۹۰ مایل دریایی دورتر بود و به تماس اضطراری کشتی تجاری پاسخ داد.
این وزارت‌خانه افزود هدف قرار دادن هر کشتی تجاری در منطقه نقض قوانین بین‌المللی است و ما با جامعه بین‌المللی برای رسیدگی به این موضوع همکاری می‌کنیم پنتاگون با بیان اینکه تمرکز این وزارت‌خانه بر جلوگیری از گسترش درگیری فعلی است افزوددر صورت تهدید نیروهای ما از اقدام دریغ نخواهند کرد.
پنتاگون افزود ما به شرکای اسرائیلی خود به صراحت گفته‌ایم که انتظار داریم عملیات آنها مطابق با قانون درگیری مسلحانه انجام شود. قبلا امریکا به ایران در این زمینه هشدار داده است و احتمالا با توجه به مسیله عبور هشت میلیون بشکه نفت از دریای سرخ اگر عملیات حوثی ها ادامه یابد امریکا با انها برخورد خواهد کرد و در عین حال انها منتظر فرصت مناسبند که هزینه اقدامات ایران در این زمینه را افزایش دهند اما نمیخواهند این اقدام به یک بحران گسترده منجر شود که به نفع روسیه تمام شود.

خروج از نسخه موبایل