آخرین خبرهای کوتاه علی خامنه‌ای و هشدار به توافق احتمالی اسراییل با عربستان سعودی

علی خامنه‌ای و هشدار به توافق احتمالی اسراییل با عربستان سعودی

علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ، روز سه شنبه به مناسبت تولد پیامبر اسلام با دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و مهمانان کنفرانس وحدت دیدار کرد و بار دیگر به حمله به اسراییل و موجودیت آن پرداخت و با بی نتیجه خواندن تلاش های اسرائیل برای تسلط بر خاورمیانه گفت اسرائیل از غیظ کشورهای مانع دستیابی این رژیم به نیل تا فرات خواهد مرد. وی همچنین به دولت‌هایی که سراغ قمار عادی‌سازی روابط رفته‌اند هشدار داد که از شرط‌بندی روی اسب بازنده ضرر خواهند کرد.
خامنه ای در ادامه دلیل اهانت به قرآن را احساس خطر قدرت های زورگو از تعالیم قرآن دانست و راه مقابله با دخالت امریکا و قدرت های زورگو را اتحاد کشورهای اسلامی و اتخاذ خط مشی واحد در مسائل اساسی دانست.
وی همچنین قمار عادی‌سازی روابط با اسرائیل را مانند شرط‌بندی روی اسب بازنده، محکوم به باخت دانست و گفت نهضت فلسطین امروز سرزنده‌تر و آماده‌تر از همیشه است. خامنه ای بار دیگر تکرار کرد رژیم اسرائیل غاصب، رفتنی و در حال مرگ است.
وی همچنین جهاد را مفهومی گسترده دانست و گفت جهاد فقط به معنی جهاد با سلاح نیست. وی تصریح کرد جهاد در همه میدان‌ها اعم از علم، سیاست، معرفت و اخلاق مصداق دارد. خامنه ای تصریح کرد امروزه دشمنی با اسلام از همیشه آشکارتر است. وی افزود حمایت دولت ها از سوزاندن قران نشان می‌دهد مسأله صرفاً یک اقدام در صحنه و اهانت‌آمیز نیست. وی تصریح کرد پشت این جنایت ها و کارهای نفرت انگیز طراحانی وجود دارند که این کارها را هدایت می کنند.
خامنه ای افزود آنها تصور می کنند که با این اقدامات قران تضعیف می شود. وی همچنین با بیان این که اهانت به قرآن به معنی آزادی بیان نیست، گفت گرچه اهانت به قرآن را با ادعاهای تکراری و دروغ و غلط همچون آزادی بیان توجیه می کنند، اما این اقدامات تنها موجب بی آبرویی مدعیان می شود.وی ادعای آزادی بیان را دروغ خواند و گفت در کشورهایی که به بهانه آزادی بیان اجازه اهانت به قرآن داده می شود، اجازه تعرض به نمادهای صهیونیستی داده نمی شود.وی افزود همه اینها نشان می دهد که این کشورها تحت سلطه اسرائیل جنایتکار و غارتگر هستند.
سخنان خامنه ای تکرار مواضع جمهوری اسلامی علیه اسراییل است که دایما تکرار میشود و مهمترین نقش را در نزدیک شدن کشورهای عربی به اسراییل داشته زیرا مهمترین عامل در این زمینه هراس از سیاستهای ماجراجویانه ایران بوده است. در این میان جمهوری اسلامی تحولات جدیدی که در دنیا و تحولات تکنولوژیکی و سیاسی و اقتصادی رخ داده است و باعث نزدیکی دو کشور شده است نادید میگیرد و مانند حملاتی که به امارات متحده عربی در رسمی شدن به اسراییل کردند عملا کاری از دستش ساخته نیست و همین ناتوانی کاملا در سخنان رهبر طنین پیدا کرده بود.
خامنه ای اتحاد کشورهای اسلامی در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا را مانع دزدی، زورگویی و دخالت‌های آمریکا دانست و گفت آمریکا به کشورهای منطقه ضربه سیاسی و اقتصادی می‌زند. وی گفت آمریکا نفت سوریه را می دزد، و در همان حال از داعش در اردوگاه‌های خود محافظت و نگهداری می‌کند تا در روز نیاز دوباره آنها را به میدان بیاورد. خامنه ای دخالت در امور کشورها را از دیگر اقدامات آمریکا دانست و گفت اگر همه کشورهای اسلامی متحد شوند و از ایران، عراق، سوریه، تا لبنان، عربستان، مصر، اردن و کشورهای حاشیه خلیج فارس خط مشی واحدی را در مسائل اساسی و کلی اتخاذ کنند، قدرت‌های زورگو نمی‌توانند و جرأت نمی‌کنند در امور داخلی و سیاست خارجی آنها دخالت کنند.
خامنه ای افزود ایران با جنگ و اقدام نظامی مخالف است و هیچ‌کس را به جنگ و اقدام نظامی تشویق نمی‌کند و از آن اجتناب هم می‌کند.خامنه ای دعوت به اتحاد را عاملی برای جلوگیری از جنگ افروزی آمریکا دانست نه تشویق جنگ.
خامنه ای طوری درباره حمایت از داعش توسط آمریکا و محافظت از آنها در اردوگاه‌ها صحبت می کند که گویی امریکا اردوگاه‌هایی دارد و نیروهای داعشی را در آنها پنهان کرده و پناه داده است.
حمایت و بیش از آن که به معنی حمایت مستقیم از آنها باشد، به معنی عدم برخورد با داعش در زمانی است که این گروه در حال تقویت بود و هنوز حملاتش را علبه اتباع غربی اغاز نکرده بود و با اغاز اولین عملیات امریکا و غرب به مقابله با ان پرداختند. ضمن این که داعش فقط یک گروه خاص خشن نیست، بلکه داعش سمبل نوعی تفکر بنیادگرا در مواجهه با دین است و رگه های آن در تمامی تفکرهای دینی و اسلامی وجود دارد که اندیشه های حکومت جمهوری اسلامی باز تولید نسبی ان تفکر است.

خروج از نسخه موبایل