سر تیتر خبرها ادعاهای غیر واقعی دولت در مورد افزایش درآمد و ایجاد روند مثبت...

ادعاهای غیر واقعی دولت در مورد افزایش درآمد و ایجاد روند مثبت در فرایندهای اقتصادی

در حالیکه تمام شاخصهای اقتصادی در حال نزول میباشد دولت رییسی به دروغ ادعای پیشرفت و بهبود وضع را دارد .و هر روز این موضوع را تکرار میکند . در این میان کارشناسان همچنان ادعای دولت در خصوص ایجاد روند مثبت در فرایندهای اقتصادی را نادرست می‌خوانند و تاکید دارند که دولت برخلاف ادعاها نتوانسته‌ است شرایط اقتصادی کشور و همچنین رشد اقتصادی و رشد تولید را در کشور بهبود بخشد.
در این میان سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز سه شنبه در نشست کارگروه اشتغال خراسان رضوی که به ریاست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استانداری خراسان رضوی در مشهد برگزار شد، گفت: پارسال یک میلیون و ۳۶۰ هزار اشتغال خالص در سامانه رصد اشتغال در کشور ثبت شده که سه مرتبه راستی آزمایی شده است. که این راستی آزمایی درسه مرحله پیامکی، تلفنی و میدانی بوده که ۷۸ درصد صحت سنجی در نظارت میدانی انجام گرفته است. این سخنان در حالیست که دولت تعریف اشتغال را به یک ساعت کار درهفته تقلیل داده است و بنا براین مشخص است که امار تبلیغی دولت رییسی چقدر بی پایه است.
تبلیغ دیگر دولت فروش گسترده نفت میباشد که تحلیلگران اقتصادی با بیان این موضوع که اطلاعات دقیقی از وضعیت تولید و فروش و بازگشت سرمایه نفت وجود ندارد، تاکید دارند که دولت جمهوری اسلامی ایران همواره به علت تحریم‌ها از انتشار اطلاعات در خصوص نحوه‌ی بازگشت سرمایه به ایران ممانعت کرده است.
گفته می‌شود که ایران طی سال گذشته نزدیک به ۵۴ میلیارد دلار درآمد نفتی داشته است، و در چند ماه گذشته نیزحدود ۲۴ میلیارد دلار نفت به فروش رسانده است اما علاوه بر این که مشخص نیست که این پول به چه میزان و تا چه حد به کشور بازگشته است، مشخص نیست که در صورت بازگشت کدام ساختار اقتصادی را تقویت کرده است.
بزرگ‌ترین مشکل اقتصادی در جمهوری اسلامی همین است که به خاطر فساد گسترده از یک سو و به خاطر شفاف نبودن روندهای اقتصادی از سوی دیگر، هیچگاه امکان نظارت بر نحوه عملکرد فعالیت‌های اقتصادی در داخل کشور وجود ندارد که شرایط اقتصادی را وخیم‌تر و غیرقابل کنترل‌تر می‌کند.
مشخص نیست دولت چگونه این پول‌ها را خرج می کند چون اثرات رفاهی آن در زندگی مردم مشاهده نمیشود. همچنین پولی هم وارد سرمایه‌گذاری نشده است.
بنابراین مردم تنها پایین بودن حقوق و دستمزد و بالارفتن قیمت‌ها را تجربه کرده‌اند.
به گفته‌ی اقتصاددان‌ها گرچه دولت مدعی است که در سال گذشته رشد اقتصادی داشته است، اما مردم چنین حسی ندارند. این وضعیت نشان‌دهنده‌ی این است که دولت و حاکمیت از افزایش درآمد دولت بهره برده‌اند ولی مردم آثار این درآمدها را مشاهده نکرده‌اند.
به گفته‌ی برخی تحلیلگران، نتیجه چنین وضعیتی این است که مردم خواستار آن باشند که اساسا منابعی وجود نداشته باشد که بخواهد از بین برود. کارشناسان دلیل این وضعیت را پاسخگو نبودن دولت می‌دانند و همچنین عدم حضور مدیرانی که از شایستگی لازم برای تخصیص منابع برخوردار نیستند. و فساد سیستم را روبه انحطاط میبرد این در حالیست که این اظهارات بارها از زبان مردم عادی مطرح شده است. که وقتی منافع اقتصادی درآمدهای دولت نصیب مردم نمی‌شود و آزادسازی منابع ایران تاثیری در زندگی عادی مردم ندارد، همان بهتر است که این منابع آزاد نشوند تا اینکه در کشورهایی مانند عراق و سوریه و لبنان خرج شود یا به مصرف سرکوب مردم برسد.

خروج از نسخه موبایل