صفحه نخستآخرین خبرهای کوتاهتداوم چالش فساد دریافت خودرو توسط نمایندگان و اختلاف در نهادهای حکومتی

تداوم چالش فساد دریافت خودرو توسط نمایندگان و اختلاف در نهادهای حکومتی

 

در حالی که خود نمایندگان، بازرسی ویژه رئیس جمهور و حتی خود وزیر دریافت اتومبیل توسط نمایندگان مجلس خارج از ضوابط قانونی را تایید کردند و تنها در زمان دریافت آن تردیدهایی مطرح کردند، مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرده است که منتظری دادستان کل کشور اظهارات علیرضا بیگی در خصوص دریافت خودرو توسط نمایندگان مجلس را فاقد اسناد و مدارک مثبته عنوان کرده و خواستار برخورد با وی شده است.
احمد علیرضا بیگی فردی بود که با قاطعیت دریافت خودرو توسط نمایندگان مجلس را رسانه‌ای کرد و گفت وزارت صمت با دادن رشوه به نمایندگان مجلس، جلوی استیضاح وزیر را گرفته است.
فاطمی امین در جلسه استیضاح این اظهارات را تکذیب کرد و در عین حال با تایید واگذاری خودرو به نمایندگان، خارج از نوبت، اعلام کرد که این واگذاری ربطی به استیضاح وی ندارد و قبل از حضور وی در وزارت صمت آغاز شده است.
نمایندگان مجلس، هیات رئیسه‌ی مجلس و همچنین دولت و دیگر نهادها دریافت خودرو توسط نمایندگان مجلس را تایید کردند اما در عین حال بارها گفتند که این اقدام اقدامی عادی است و همیشه انجام می‌شده است.
فساد در جمهوری اسلامی ایران به حدی رسیده است که بسیاری از دولتمردان و سیاسیون با اذعان به اینکه فساد وجود دارد، و اقدام انجام شده نوعی فساد سیاسی و اقتصادی است، اما در همان حال تاکید می‌کنند که این اقدامات همیشه وجود داشته و در زمان بقیه هم انجام می‌شده است.
به گفته‌ی تحلیلگران، فساد ساختاری که جمهوری اسلامی ایران همواره آن را تکذیب می‌کند، به همین معناست که فساد چنان به بخشی از سازوکار اجرایی و اداری تبدیل شده باشد، که محتوا و هویت نهاد اجرایی و سازمانی را ساخته باشد و به جزئی جدایی ناپذیر از آن تبدیل شده باشد.
فساد خودرو در ایران سابقه‌ای چند ده ساله دارد و دود آن علاوه بر ایجاد آلودگی گسترده سال‌هاست که به چشم مردم عادی و شهروندان عادی می‌رود. مردم ایران سال‌هاست که خودروهای بی‌کیفیت و غیراستاندارد داخلی را به خاطر فساد گسترده‌ی خودرو به قیمت بالا دریافت می‌کنند و حتی با قیمت بالا هم در اختیار آنها نیست و برای دریافت ماشین‌های بی‌کیفیت ماه‌ها و سال‌ها در نوبت تحویل خودرو باقی می‌مانند.
با این وصف دولت و حاکمیت با محدود سازی واردات خودرو و جلوگیری از واردات خودرو بازار خودروی داخلی را به تنها بازار موجود در ایران تبدیل کرده و راهی غیر از مصرف خودروهای بی‌کیفیت ایرانی برای مردم باقی نگذاشته است. در همان حال از واگذاری آن هم به مردم خودداری می‌کند و در شرایطی که مردم سال‌ها پشت درب‌های بسته‌ی تحویل خودرو باقی می‌مانند، خودروها را خارج از نوبت و برای دریافت امتیازات سیاسی به گروه‌های ویژه واگذار می‌کند.
نمایندگان مجلس فعلی پیش از این هم به خاطر دریافت اتومبیل‌های دنا اتوماتیک به قیمت پایین و با شرایط ویژه‌ی اقتصادی مورد انتقاد رسانه‌ای قرار گرفته بودند اما هیات نظارت بر رفتار نمایندگان رسیدگی به تخلفات مجلس، آن را هم در دستور کار بررسی و رسیدگی قرار نداد و در نوبت اخیر هم به جای رسیدگی به رفتار نمایندگان در دریافت خودروی خارج از نوبت، کسی را که موضوع را فاش کرده مورد تعقیب قرار داده است.

مطالب مرتبط