صفحه نخستآخرین خبرهای کوتاهعلی خامنه‌ای و ادعای واهی مجلس خبرگان به عنوان سمبل مردم سالاری

علی خامنه‌ای و ادعای واهی مجلس خبرگان به عنوان سمبل مردم سالاری

 

علی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی روز پنج‌شنبه در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری، مجلس خبرگان را دارای جایگاهی بسیار مهم و نماد درهم‌ آمیختگی جمهوریت و اسلامیت خواند و حضور حیاتی و مستمر مردم در صحنه‌های گوناگون را بنیه قوی مردمی نظام، و ثروتی ملی دانست و تصریح کرد همه باید برای حفظ و افزایش این سرمایه عظیم، بی‌وقفه تلاش کنند.
وی همچنین جایگاه، اهمیت و حساسیت مجلس خبرگان را بالاتر از هر مرکز و مجموعه‌ای در نظام دانست با بیان این موضوع که این مجلس، هم تعیین‌کننده رهبری است، و هم با مراقبت‌های خود، تضمین‌کننده‌ی وجود و استمرار شرایط رهبری است، اظهار داشت این شرایط جایگاهی بسیار عظیم و وظایف سنگینی را متوجه اعضای خبرگان می‌کند. خامنه‌ای افزود هیچ اهمالی در ادای این وظایف، در درگاه پروردگار پذیرفته نیست.
خامنه‌ای ضمن بیان این موضوع که اهتمام خبرگان در رسیدگی به مسائل گوناگون کشور، مطالبه رهبری است تصریح کرد، مهمتر از همه‌ مسائل، پرداختن و اهتمام جدی به وظایف درونی و بیرونی اعضای مجلس خبرگان است.
وی توجه خبرگان به رسیدگی و مراقبت از حفظ شرایط رهبری و انجام وظایف مندرج در قانون اساسی و دیگر وظایف قطعی رهبری را بسیار مهم دانست و تاکید کرد مهم‌ترین وظیفه رهبری، رصد و حفظ حرکت کلی و حرکت بخش‌های مهم نظام در جهت انقلاب است تا زاویه‌ای از مسیر اصلی پیش نیاید و انقلاب اسلامی مثل انقلاب‌های دیگر منحرف نشود.
مجلس خبرگان تنها کاری که از ابتدای روی کار آمدن تا امروز انجام نداده است همین نظارت بر عملکرد رهبری است که در قانون اساسی و جزو وظایف مجلس خبرگان به آن تاکید شده است. مجلس خبرگان که زمانی برای نظارت بر عملکرد رهبری و توجه به این که رهبری از شروط رهبری ساقط نشود تاسیس شده، طی سال‌ها فقط به بله قربان‌گو و مجیزگوی رهبری تبدیل شده است و کاری غیر از تمجید و تعریف از رهبری انجام نمی‌دهد.
خامنه‌ای در حالی خبرگان را نماد مردمی بودن و جمهوریت نظام می‌داند، که حتی برای انتخابات مجلس خبرگان هم به حضور مردم اهمیت داده نمی‌شود و حتی در برگزاری صوری انتخابات مجلس خبرگان هم، رای و نظر عامه‌ی مردم اهمیت ندارد و سال‌هاست که انتخابات مجلس خبرگان بدون حضور کاندیداهای متنوع و تنها با کاندیداهای هم‌سو با رویکردهای سیاسی شخص خامنه‌ای برگزار می‌شود و تلاش‌ها و درخواست‌ها برای ایجاد تنوع حداقل در کاندیداها، هیچگاه مرد توجه قرار نگرفته و به آن اهمیتی داده نشده است و مردم‌سالاری و جمهوریتی که خامنه‌ای خبرگان را نماد آن می‌داند حتی در تعیین کاندیداهای مجلس خبرگان لحاظ نشده است و همواره کاندیداهای مورد قبول و خواست خامنه‌ای وارد مجلس خبرگان شده‌اند. و کمترین میزان مشارکت در انتخابات متعلق به مجلس خبرگان است.

مطالب مرتبط