صفحه نخستآخرین خبرهای کوتاهخامنه ای و تمسخر هشدارهای دلسوزان کشور درمورد وضعیت بحرانی کشور

خامنه ای و تمسخر هشدارهای دلسوزان کشور درمورد وضعیت بحرانی کشور

 

علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی مانند همیشه به تمسخر منتقدان خود پرداخت وی تحریم‌ها را مثل همیشه عامل پیشرفت جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت تحریم‌ها موجب شده است که ایران در مسائل مختلفی مانند دفاعی، درمانی و سلامت به دستاوردهای جدیدی دست یابد. وی افزود اگر تحریم‌ها نبود، مطمئناً این پیشرفت‌های فنی و صنعتی وجود نداشت.
خامنه‌ای با انتقاد از کسانی که دلسوزانه به وی نامه می‌نویسند و شرایط نامناسب کشور را گوشزد می‌کنند، گفت کسانی که خودشان و شخصیت‌شان در معرض نابودی و ویرانی است، همه چیز را از این زاویه می‌بینند.
وی به نامه‌ی برخی گروه‌های منتقد در سال ۱۳۶۹ به وی اشاره کرد و گفت در این نامه آنها گفته بودند که مُلک و ملت به لبه‌ی وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده استخامنه‌ای ضمن تمسخر نویسندگان آن نامه اظهار داشت در سال ۶۹ این آقایان به این نتیجه رسیده بودند که کشور به لبه‌ی ویرانی و نابودی رسیده گفت حالا هم دائماً از این حرف‌ها هست.
اشتباه خامنه‌ای و برخی حامیان جمهوری اسلامی این است که تصور می‌کنند فروپاشی یعنی نابودی جمهوری اسلامی و چون جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام سیاسی هنوز بر سر کار است پس فروپاشی رخ نداده است. اما به گفته‌ی کارشناسان و تحلیلگران این زوال است که جامعه را از پا درآورده است. جامعه‌ی شهری ایران هرگز چنین سطحی از سرقت، عصبانیت، و آشفتگی را تجربه نکرده است. اقتصاد هرگز تاکنون به چنین سطحی از زوال نرسیده است. و با وجود این برخی چون روندهای عادی زندگی جاری است و پس زوال هم رخ نداده است، و تصور می‌کنند که فروپاشی یعنی زمانی که این روندهای جاری مختل شده باشد. این بی توجهی خامنه ای سبب خواهد شد که خود و خانوده اش قر بانی توفانی شوند که در راه است.

مطالب مرتبط