اعتراضات مردم در ماه پنجم همچنان ادامه دارد و شب گذشته شعارهای مخالفتهای شبانه همچنان در محلات مختلف تهران از جمله سعادت اباد و پونک و شهرک پرند ادامه داشت و مردم علیه حکومت و رهبری شعارهای تندی سر میدادند.
جدا از شعارهای شبانه مردم ، در برخی شهرستانها مراسم بزرگداشت شهدای جنبش اعتراضی مردم همچنان ادامه داشت .در شهرستان ایذه مراسم بزرگداشت چهلم جانباختگان محمود احمدی و میلاد سعیدی برگزار شد که توسط ماموران به شهادت رسیده بودند. هر چند که جنازه انان به خانواده هایشان تحویل داده نشده است اما مراسم بزرگداشت نمادین انها توسط خانواده های آنان در ایذه برگزارشد و اعضای خانواده های انان سخنان تندی را در مراسم بزرگداشت انها ایراد کردند. مردم در سوگ انها به سبک سنت بختیاری برای انها عزاداری کردندو مردم هم شعارهای تندی علیه خامنه ای و خمینی و جمهوری اسلامی سردادند. همچنین دربهشت زهرا عده ای از مردم در مراسم بزرگداشت جواد روحی را برگزار کردند. مردم زاهدان نیز امروز جمعه بعد از نماز جمعه به خیابان امدند و به شعار دادن علیه خامنه ای پرداختند. مولوی عبدالحمید نیز در خطبه هایش از خیزش مردمی در کشور حمایت کرد و انرا مورد تمجید قرار داد.
همچنین در یک اقدام خبیثانه و ضد انسانی گفته شده که مراجع قضایی جمهوری اسلامی میثم پیرفلک، پدر کیان پیرفلک، را که فقط با برانکارد امکان جابهجایی دارد، احضار کردهاند. وی پس از چندین عمل جراحی بدون داشتن توان حرکت از بیمارستان مرخص شد. این در حالیست که مادر کیان پیرفلک از محل کارش اخراج شده است.
مادرش گفته اجازه نخواهد داد که خون پسرش پایمال شود و گفت برای احقاق حق وی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد و گفت روایتهای جعلی و غیرواقعی از قتل این کودک را نمیپذیرد اما در این میان محمد دهقان معاون حقوقی رئیسجمهور که در طول این چهار ماه سکوت پیشه کرده بود. اکنون با وقاحت تمام به تهدید علیه معترضان پرداخته است وی مردم معترض را دشمن خوانده و گفته اقدامات دشمن به ویژه در پائیز امسال در نوع خود بی سابقه بود، و توانست با به کارگیری برخی عناصر خود فروخته و برخی افراد فریب خورده برای اولینبار در تاریخ انقلاب چالش امنیتی و سیاسی جدی برای ملت و کشور درست کند.
وی افزود همه بدخواهان ایران و رسانه ها و مزدورانشان از همه ظرفیتهای خود برای ادامه دشمنی علنی استفاده کردند دهقان با تهدید و قیحانه معترضان گفت شاهد بودیم که عوامل دشمن در اغتشاشات از هیچ تخریب و جنایتی دریغ نکردند، و گفت کسانی که با انگیزه وهدف براندازی به عنوان مزدور دشمن به میدان آمدند باید انتظار داشته باشند در چهارچوب قانون مجازات سختی را تحمل کنند.
وی گفت با برنامه ریزیهایی که در دولت صورت گرفته و پشتیبانی مردم، سالهای آینده نتیجه اقدامات و اصلاحات دولت سیزدهم به ویژه در بخش اقتصادی، علیرغم خواست دشمنان و بدخواهان به خوبی در زندگی مردم نمایان شده و مردم بعد از این همه سختی معیشتی طعم شیرین خدمت را بچشند.
سخنان وقیحانه و ریاکارانه دهقان معاون حقوقی دولت رییسی در مورد مماشات با معترضان در حالیست که تاکنون حداقل چهارصدو پنجاه نفر کشته شده اند و چند هزار نفر نیز دستگیر شده اند. تهدیدات دهقان در مورد اینده معترضان نیز بسیار وقیحانه است. دولتی که با رانت شورای نگهبان به قدرت رسیده و با ناکارامدی و بحران سازی در روابط خارجی و ناتوانی در انجام توافق هسته ای میلیاردها دلار به کشور خسارت زده اکنون مدعی است که مردم و دشمنان مشکلات را ایجاد کرده اند و الان مدعی است که سال اینده مردم طعم شیرین بهبود معیشت را خواهند چشید این در حالیست که نه تنها وضع مردم بهتر نخواهد شد بلکه تمام کارشناسان اقتصادی معتقدند قطار پیشرفت اقتصادی سر از دره ورشکستگی اقتصادی سر در خواهد آورد.
تداوم اعتراضات شبانه و مراسم بزرگداشت شهدا و تهدیدهای جدید دولت رییسی علیه مردم معترض
مطالب مرتبط








