سر تیتر خبرها اقدام جدید جمهوری آذربایجان علیه جمهوری اسلامی

اقدام جدید جمهوری آذربایجان علیه جمهوری اسلامی

به گزارش رویترز در اقدامی که پاسخ به جمهوری اسلامی می باشد به گفته وزارت دفاع آذربایجان، بر اساس توافقنامه همکاری نظامی بین دو کشور، نیروهای ترکیه و آذربایجان برای انجام یک رزمایش در نزدیکی شهر باکو و مناطقی از آستارا، جبرائیل و ایمیشلی گرد هم آمده‌اند.
به گفته این وزارتخانه، نیروهای زمینی و هوایی، یگان‌های ویژه، یگان‌های اطلاعاتی و یگان‌های موشکی و توپخانه‌ای که در این رزمایش شرکت دارند، هر کدام ماموریت‌های مختلفی را دنبال خواهند کرد.
در این رزمایش روش‌های جنگی مدرن به کار گرفته خواهد شد و عملیاتی همچون سازماندهی هماهنگ یگان‌های مختلف، تعبیه پل‌های شناور برای عبور از رودخانه‌ها و استقرار نیروها در مناطق دشمن فرضی انجام خواهد شد.
این رزمایش در حالی صورت می‌گیرد که نیروهای دو کشور ترکیه و آذربایجان در اوایل سال جاری میلادی نیز تحت عنوان آموزش‌های پروازی-تاکتیکی در آذربایجان عملیات مشترک انجام داده بودند.ترکیه اصلی‌ترین حامی آذربایجان در طول جنگ قره باغ بین باکو و ایروان به حساب می‌آید.
در جریان رویارویی دو سال قبل، آذربایجان چندین شهر و سیصد روستای خود را از ارمنستان جدا کرد. آذربایجان این درگیری را به عنوان یک پیروزی توصیف می‌کند.
صدراعظم آلمان بر عدم تقسیم جهان بر بلوک‌های منطقه‌ای شبیه به دوران جنگ سرد تاکید کرد.

خروج از نسخه موبایل