سر تیتر خبرها بحران مهاجرت در جمهوری اسلامی

بحران مهاجرت در جمهوری اسلامی

در حالیکه روز به روز خروج نیروی انسانی در ایران بخاطر بحران هسته ای و اعتراضات در ایران شدت گرفته است رئیس رصدخانه ملی مهاجرت ایران میگوید ابعاد مهاجرت حتی کودکان را هم در برگرفته است وی میگوید متاسفانه در زمینه مهاجرت کودکان مطالعات جدی در ایران صورت نگرفته است.وی افزود این روزها در اطراف خود زیاد می‌شنویم که میل مهاجرت به سنین پایین رسیده است. و شاهد آن هستیم که مهدکودک‌های تک زبانی راه افتاده‌اند به این معنا که فقط در آن انگلیسی صحبت می‌کنند. وی گفت این نگرانی احساس می‌شود که خانواده‌ها به فکر مهاجرت خانوادگی یا مهاجرت دادن فرزندان خود حتی در سنین کودکی هستند. اما هنوز آمایش و مطالعه‌ای در این زمینه انجام نداده‌ایم.
در این میان گزارشهای خبری از موسسات مهاجرتی نیز نشان از افزایش مهاجرت دارد و تقاضای مهاجرت برای پناهندگی نیز بالا رفته است. به گزارش رسانه ها یک آژانس مسافرتی می گوید قبل از کرونا از هر ده مسافر، یکی برای مهاجرت اقدام می‌کرد. در دوران کرونا این عدد به سه نفر از ده نفر رسید، اما از مرداد و شهریورماه امسال، از هرده مسافر، نه نفر برای مهاجرت از کشور خارج می‌شوند
اقدامات جمهوری اسلامی وقطع ارتباط با کشورهای جهان و نداشتن رابطه عادی و صلح امیز مهمترین دلیل این امر است و به نظر میرسد مهمترین موج مهاجرتی در تاریخ ایران در حال شکل گیری است و این برای اینده ایران بسیار خسارت زا خواهد بود واین هم یکی از ثمرات تلخ حکومت روحانیون و جمهوری اسلامی برایران است.

خروج از نسخه موبایل