آخرین خبرهای کوتاه انتقاد از به دام کشاندن ایران در جنگ اوکراین توسط روسیه و...

انتقاد از به دام کشاندن ایران در جنگ اوکراین توسط روسیه و سیاست هایش در ایران

در حالیکه اسحاق هرتزوگ، رئیس جمهوری اسرائیل، در ملاقات بسته با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، در روز سه شنبه گفت یکی از موضوعات اطلاعاتی در مورد پهپادهای ایرانی به‌ کار گرفته شده توسط روسیه علیه اوکراین است که اسراییل در اختیار دولت آمریکا می‌گذاردکه بلینکن هم گفت دو کشور در مقابله با اقدامات خطرناک و برهم زننده ثبات از سوی ایران در کنار یکدیگر قرار دارند حسین علایی اولین فرمانده نیروی دریایی سپاه با نگاه انتقادی از سیاستهای روسیه در قبال ایران میگوید : این دیدگاه وجود دارد که روسیه از ابتدای حمله به اوکراین به دنبال کشاندن پای ایران به آن جنگ بود، تا هم تنها نماند و هم فشارهای تحریم بر ایران افزوده شود و هم خیالش از حل شدن مسئله هسته ای ایران راحت شود و هم سیاست خارجی ایران را به گروگان بگیرد و هم بتواند رفتار مستقل ایران را به نوعی مهار کند. شاید به همین دلیل باشد که روسیه موضوع خرید پهپاد از ایران را رسانه ای کرد و به طور مرتب بر آن دمید و برای آن تبلیغ کرد این در حالی است که موضع رسمی وزارت امور خارجه ایران عدم پشتیبانی تسلیحاتی از طرفین جنگ و حفظ موضع بیطرفی و تلاش برای خاتمه یافتن جنگ است. وی افزود در هر صورت جنگ اوکراین فقط از نظر انسانی برای جمهوری اسلامی ایران مهم است ولی موضوع مربوط به ایران نیست. ایران که خود تجربه تجاوز ارتش صدام را داشته است، قاعدتاً با هر نوع جنگی مخالف است و متجاوز را محکوم می کند و به دنبال فروکش کردن جنگ بین کشورهاست. من وی گفت افع ملی ایران نیز ایجاب می کند که دولت جمهوری اسلامی ایران در جنگ اوکراین بی طرف باشد و از فرصت پدید آمده برای حل مسائل کشور با اروپا و آمریکا و به نفع مردم استفاده کند. اگر ایران بتواند برای صادرات گاز و نفت به اروپا به تفاهمی خوب دست یابد، صلح در منطقه نیز پایدارتر می شود.
وی افزود مسئله اصلی ایران در حال حاضر، رفع کلیه تحریم ها و تلاش برای ورود به بازار جهانی و از بین بردن تنش های آمریکا و اروپا با جمهوری اسلامی است تا مردم کشور راضی باشند. بنابراین بهترین سیاست برای جمهوری اسلامی ایران، همچنان حفظ بی طرفی در جنگ اوکراین و تلاش برای پایان دادن به آن و برنامه ریزی برای رفع اختلافات با آمریکا و اروپا و به جریان انداختن صادرات انرژی به کشورهای مختلف جهان به ویژه به کشورهای غربی است.
روسیه تاکنون با کمک نفوذی هایش در سیستم توانسته دوبار امکان توافق در مورد احیا برجام را از بین ببرد و مملکت را با مشکلات زیادی روبرو کند و حتی با بحث پهپادها موقعیت بین المللی ایران را وارد مرحله خطرناکی کند که در صورت تداوم و گسترش غنی سازی حتی میتواند منچر به افزایش خطر درگیری ایران با کشورهای منطقه شود.

خروج از نسخه موبایل