صفحه نخستسر تیتر خبرهاتداوم تحولات اوکراین

تداوم تحولات اوکراین

 

به گزارش رویترز معاون نخست‌وزیر اوکراین اعلام کرده است که مقامات اوکراین روز یکشنبه توانستند بیش از ۵۵۵۰ نفر را از شهرهای خط مقدم جنگ با روسیه و از طریق شش کریدور بشردوستانه، تخلیه کنند.او می‌گوید ۳۹۵۰ نفر نیز از مناطق اطراف کی‌یف تخلیه شده‌اند . در این میان رییس‌جمهوری اوکراین در هجدهمین روز از حمله روسیه به کشورش، بار دیگر از ناتو خواست در اوکراین وضعیت پرواز ممنوع اعلام کند و هشدار داد که روسیه به اوکراین بسنده نخواهد کرد.، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین درباره حمله اخیر روسیه به یک مرکز آموزشی اوکراین در نزدیکی مرز لهستان که سی نفر کشته شدند گفت در آنجا هیچ چیزی نبود که ممکن باشد قلمرو فدراسیون روسیه را تهدید کند.زلنسکی افزود: سال گذشته، هشدار صریحی به رهبران ناتو داده و گفتم که اگر تحریم‌های بازدارنده سنگینی علیه روسیه در کار نباشد، جنگ به پا خواهد شد. درست گفتم. مدت‌هاست می‌گویم که نورد استریم سلاحی است که اروپا را نشانه خواهد گرفت و حالا چنین شده است.
وی گفت امروز بار دیگر می‌گویم که اگر آسمان ما را نبندید، دیر یا زود موشک‌های روسیه در قلمرو شما فرود خواهد آمد، در قلمرو ناتو، بر سر خانه‌های شهروندان کشورهای ناتو. در این میان نیروهای روسی به ده کیلومتری پایتخت اوکراین رسیده اند .
در این میان رمضان قدیروف، رهبر منطقه چچن روسیه، و متحد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، روز یکشنبه گفت که برای دیدار با نیروهای چچنی که در حمله به کی‌یف پایتخت اوکراین شرکت دارند، به درون خاک اوکراین رفته است.

مطالب مرتبط