میهمانان جمشید چالنگی در برنامه جمعه شب تفسیر خبر آقای علیرضا نوری زاده ، مدیر مرکز پژوهش های ایران و اعراب در لندن و آقای حسین علیزاده دیپلمات پیشین و پژوهشگر مرکز مطالعات صلح در دانشگاه تامپره فنلاند، خواهند بود. در این برنامه می پردازیم به انتخابات خبرگان رهبری در ایران و جنجالهای پیش آمده برسر نامزدی حسن خمینی و علی اکبر هاشمی رفسنجانی در این رقابتها. با ما همراه باشید و تفسیر خبر را با دوستان و آشنایان خود نیز به اشتراک بگذارید.
برنامه تفسیر خبر همچنین در کانال تلگرام ایران فردا منتشر می شود . به بقیه دوستانمان هم اطلاع دهید!
تفسیر خبر/ شبکه تلویزیونی ایران فردا / ساعت ۹.۳۰ به وقت تهران / ۷ شب به وقت اروپای مرکزی.
با امید به فردائی بهتر






آقای نوریزاده شما گفتید که حسن خمینی سی و شش یا سی و هفت سالشه / الان سی وهفت سال از انقلاب میگذرد و زمانی که خمینی به ایران آمد سید حسن یک پسر جوان هشت یا نه ساله هست و الان لااقل بایستی چهل و پنج سالش باشه . ببخشید من ملا لقتی نیستم فقط یک یادآوری بود.
آقای چالنگی عزیز اصلا کار شما و رفتارتان با مهمان برنامه درست نیست . شما آقای علیزاده را بعمد هول میکنید و برخوردتان با آقای نوریزاده زمین تا آسمان فرق میکند چون رئیس شما است . دوست عزیز یک مقدار به مهمانانتان احترام بگذارید
نظرات بسته است