صفحه نخستآخرین خبرهای کوتاهبحران قطع آب در تهران

بحران قطع آب در تهران

 

همانگونه که کارشناسان سال‌هاست تذکر و هشدار می‌دهند که مشکلات کم‌آبی به زودی شهرهای اصلی و بزرگ ایران را هم درگیر خواهد کرد و حاکمیت با شیوه‌ی حکمرانی آب که در پیش گرفته بالاخره چالش کم‌آبی و قطع مستمر آب به شهر تهران رسید و در شرایطی که بسیاری حتی وقوع بحران آبی در تهران را دور از ذهن می‌دانستند با وقوع سیلاب در استان‌های شمالی کشور، اب شهر تهران در مناطقی به کلی قطع و مشکلات جدی برای شهروندان ایجاد کرده است.
شهروندان تهرانی گالن به دست برای دریافت آب، در حالی در شهر تهران در معرض دید مردم قرار گرفته‌اند که پیش از این تصور می‌شد که این افراد فقط در روستاهای دورافتاده‌ی کشور، در مناطق شرقی که سال‌هاست با کم‌آبی مواجه اند و در مناطق خشک و عقب ‌نگه داشته شده، قابل مشاهده است و هیچگاه به پایتخت نخواهد رسید.حالا مردم تهران هم گالن به دست در خیابان‌های شهر برای دریافت گالن‌های آب گدایی می‌کنند.
برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که با تشدید تنش‌ها بین ایران و افغانستان‌، بحران آب در ایران جدی‌تر و بحران‌سازتر خواهد بود. جمهوری اسلامی ایرن تصور می‌کند که با زور و دستور می‌تواند افغانستان را به پرداخت سهم آب ایران مجبور کند، اما از سوی دیگر افغانستان نیز مدعی است که در شرایط کم‌آبی نمی‌تواند آبی را به سمت ایران روانه کند.
به نظر می‌رسد که خیلی زودتر از آنچه که تصور می‌شد تمامی مناطق ایران دارند با مساله جدی فقدان آب مواجه می‌شوند. و با وجود این چالش جدی، به نظر می‌رسد که حاکمیت هم برنامه‌ای برای مدیریت این وضعیت ندارد.
به گفته‌ی کارشناسان به زودی خراسان‌ها، هم به این چالش بحرانی فقدان آب ملحق خواهند شد و بحرانی جدی کشور را فرا خواهد گرفت که علیرغم تذکرات و هشدارهای سالیان اخیر کارشناسان، فکری هم برای آن نشده است.

مطالب مرتبط