صفحه نخستسر تیتر خبرهاآمریکا و چالشی جدید در مورد قاچاق سلاح ایران

آمریکا و چالشی جدید در مورد قاچاق سلاح ایران

 

به نظر میرسد سطح چالش ایران با امریکا اکنون مجددا به عربستان ومسایل مربوط به درگیریهای یمن کشیده شده است . از هنگام آغاز درگیری میان شیعیان حوثی یمن با دولت این کشور، امریکا جمهوری اسلامی را متهم کرده که با ارسال سلاح و مهمات به این گروه ، سبب خشونت گسترده در منطقه می‌شود. در اخرین تحول و در همین رابطه به‌گفته خبرگزاری رویترز، ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد کشتی ماهیگیری که حامل بیش از دو هزار وصد قبضه اسلحه تفنگ‌های ای‌کی-۴۷ و در مسیر ایران به یمن در دریای عمان شناور بود، توسط نیروهای آمریکایی ره‌گیری و توقیف شد. بر پایه این خبر، شش شهروند یمنی، سرنشینان این کشتی بودند.
مایکل کوریلا، رییس سنتکام، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، انتقال غیرقانونی سلاح‌های ایران را که در آب‌ر‌اه‌های بین‌المللی صورت می‌گیرد، سببی بر بی‌ثبات شدن منطقه قلمداد کرد. وی گفت سنتکام همراه با کشورهایی که با آمریکا منافعی مشترک دارند، تلاش می‌کند تا در همه مسیرهای زمینی، هوایی و دریایی از انتقال چنین سلاح‌هایی مرگبار توسط ایران، جلوگیری کند.
این نوع چالشها و دخالتها که به‌دفعات در مورد ارسال پول و سلاح، ایجاد درگیری و دخالت در لنبان، سوریه، افغانستان و عراق توسط حمهوری اسلامی مطرح بوده اکنون با مسیله اتهام ارسال بهپادهای انتحاری به روسیه که در تهاجم نظامی به‌ضد اوکراین مورد استفاده قرار می‌گیرد همراه شده است و میتواند وضعیت خطرناکی را برای کشور رقم بزند که تبعاتش بیشتر گریبان مردم ایران و تمامیت ارضی کشور را خواهد گرفت.

مطالب مرتبط