صفحه نخستسر تیتر خبرهافرمان جدید رهبر جمهوری اسلامی برای مقابله با معترضان

فرمان جدید رهبر جمهوری اسلامی برای مقابله با معترضان

 

علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با جمعی از مردم اصفهان با تکرار تحلیل های قبل دستور مقابله سنگین با معترضان را صادر کرد .وی با انتقاد از لیبرال دموکراسی غربی، و با بیان این موضوع که امریکایی‌ها تمام تمرکز خود را بر دفاع از لیبرال دموکراسی غربی قرار داده‌اند، اظهار داشت اگر یک حکومتی و یک نظامی در دنیا به وجود بیاید که منطق لیبرال‌ دموکراسی را رد کند و با یک منطق واقعی به مردم کشورش هویت بدهد، آنها را زنده و بیدار کند، و آنها را قوی کند و در مقابل لیبرال‌دموکراسی بایستد، ‌این، منطقِ لیبرال‌دموکراسی را ابطال می‌کند. وی این خصوصیات را ویژگی جمهوری اسلامی دانست و با بیان این موضوع که لیبرال ‌دموکراسی بر پایه‌ی نفی دین بنا شده، گفت جمهوری اسلامی به این دلیل که بر پایه‌ی دین بنا شده، با آن در تضاد است. وی جمهوری اسلامی ایران را نظامی به تمام معنی مردمی دانست.
علی خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از کسانی که مدعی هستد که در ایران آزادی وجود ندارد، گفت دلیل بودن آزادی این است که خود اینها دارند همین حرف‌ها را علیه نظام می‌زنند، و کسی هم به آنها کار ندارد. وی افزود دلیل مردمی بودن این است که از بعد از رحلت امام تا امروز، این دولت‌هایی که سر کار آمدند، هیچ دو دولتی از لحاظ فکری شبیه هم نبودند. خامنه‌ای اظهار داشت یک دولت آمده، دولت بعدی با یک تفکر دیگری سر کار آمده است. وی دلیل این موضوع را آزادی فکری دانست و گفت مردم آزادند، و انتخاب می‌کنند.
اظهارات علی خامنه‌ای در خصوص آزادی بیان در جمهوری اسلامی و این موضوع که افراد علیه نظام صحبت می‌کنند، اما کسی به آنها کاری ندارد، در حالی عنوان می‌شود که کمترین حد انتقاد از نظام جمهوری اسلامی ایران و شخص خامنه‌ای افراد را راهی زندان می‌کند و سخت‌ترین فشارها و شکنجه‌ها را بر آنها وارد می‌کند.
ضمن اینکه سخنان علی خامنه‌ای در خصوص آزادی انتخاب در انتخابات جمهوری اسلامی ایران دروغ محض است. هیچگاه گروه‌های مخالف امکان حضور در انتخابات را نداشته‌اند و هربار هم که کسی خلاف خواست علی خامنه‌ای به مجلس یا ریاست جمهوری راه یافته است،‌ نه به خاطر آزادی انتخابات، بلکه به این دلیل بوده است که وی به کسانی امکان حضور در انتخابات را داده که گمان نمی‌کرده که آنها در انتخابات پیروز شوند.
علی خامنه‌ای در بخشی از اظهاراتش با اشاره به اعتراضات اخیر خیابانی، عامدانه میزان معترضین را بسیار محدود خواند.
خامنه‌ای تاکید کرد با وجودی که تلاش‌های زیادی انجام می‌شود که برای مردم مشکلاتی درست کنند و کسب و کار مردم را تعطیل کنند و تخریب کنند، اما آنها حقیرتر از آن هستند که بتوانند به نظام آسیب بزنند.وی تاکید کرد بدون شک، این بساط شرارت جمع خواهد شد.
خامنه‌ای همچنون دفعات قبلی که تنها به کشته‌شده‌های طرفدار نظام اشاره کرده بود و حتی دهها نفر کشته شده در زاهدان را هم مورد توجه قرار نداده بود، ‌این بار هم تنها به کشته شده‌های نیروی انتظامی و بسیجی اشاره کرد و بی‌انکه حتی نامی از کیان، کودک ده‌ساله‌ای که در ایذه کشته شده بود، بکند، تنها برای کشته‌شده‌های جمهوری اسلامی دلسوزی و ابراز تاسف کرد.
اظهارات خامنه‌ای در خصوص شکست دشمنان و جمع‌شدن بساط شرارت، در حالی عنوان می‌شود که اعتراضات و همچنین خشونت‌ها روز به روز در حال افزایش است. اخباری غیر رسمی وجود دارد، که حاکی از این است که دستوراتی برای تشدید برخورد با معترضین صادر شده است. برخی از میادین در شهرهای بزرگ نیروی انتطامی مسلح به سلاح جنگی شده‌اند که به گفته‌ی ناظران حاکی از این است که جمهوری اسلامی در حال عملی کردن تهدیدها در خصوص تشدید برخوردها با معترضان است.
ضمن اینکه اظهارات خامنه‌ای در این خصوص که مردم با جمهوری اسلامی همراه و همدل هستند مبتنی بر واقعیت نیست. فراخوان سه‌روزی اعتصاب و تعطیلی اصناف، با حمایت و استقبال گسترده‌ی مردم در سراسر ایران مواجه شد وبخش بزرگی از اصناف در سه روز پایانی هفته‌ی گذشته اقدام به تعطیلی فروشگاه‌ها و مراکز خرید کردند. ضمن اینکه درست برعکس اظهارات خامنه‌ای تهدیدها نه از طرف معترضان بلکه تهدیدها از طرف نیروهای انتظامی بود که کسبه را تهدید کردند که در صورت ادامه‌ی تعطیلی، فروشگاه‌های آنها پلمپ خواهد شد.

مطالب مرتبط