ادعاهای رییسی در مورد توسعه کشور

ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران که در جریان چهاردهمین سفر ریاست جمهوری خود در استان هرمزگان به سر می‌برد، به عزم جدی دولت برای توسعه‌ی سواحل مکران اشاره کرد و با بیان این موضوع که دولت کاری خواهد کرد که بالا دست همه وزارتخانه‌ها قرار بگیرد، اظهار داشت دولت تلاش خواهد کرد تا از ظرفیت‌های این منطقه برای مردم، کشور و منطقه استفاده کند و ظرفیت‌های آن در همه بخش‌ها فعال شود.
وی که این اظهارات را در دیدار با نخبگان، علما، خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جمعی از مردم ایراد می‌کردَ به ذخایر فراوان استان هرمزگان اشاره کرد و دریا، معادن، صنایع، و نیروی انسانی کارآمد را از جمله مهم‌ترین ذخایر استان دانست.
رئیسی در ادامه با اشاره به اینکه در استانی با این‌همه ظرفیت نباید فقر وجود داشته باشد، ‌بر ضرورت برنامه‌ریزی برای رفع آن تاکید کرد.
وی همچنین یادآور شد باید در استان‌ها مدیران بومی به کار گرفته شوند و از مدیران استان هرمزگان خواست تا در راستای کاهش مشکلات مردم تلاش کنند و از صاحب‌نظران و نیروهای کارآمد استان بهره ببرند.
رئیس جمهور از دانشجویان و اساتید در بخش‌های پژوهشی خواست تا راهکارهایی برای برون‌رفت از مشکلات استان ارائه‌ کنند. وی افزود دولت هم استقبال می‌کند و به آنها میدان می‌دهد.
رئیسی در ادامه‌ی اظهاراتش توزیع عادلانه‌ی خدمات درمانی و پزشک را از دیگر اولویت‌ها دانست و ضمن تایید کمبودهای زیرساخت حوزه بهداشت و درمان در استان هرمزگان،‌ خاطرنشان کرد باید نحوه توزیع امکانات درمانی به نحوی باشد که همه روستاها و شهرها بتوانند به آن دست پیدا کنند. وی افزود این مساله‌ی مهم در دولت دنبال می‌شود.
ابراهیم رئیسی در ادامه‌ی اظهاراتش قاچاق کالا را یکی از موانع تولید و رونق تولید دانست و با اشاره به گستردگی قاچاق کالا در این استان تاکید کرد که باید جلوی قاچاق کالا گرفته شود. اما در عین حال خواستار ساماندهی ته لنجی شد که در بنادر جنوب رواج دارد و گونه‌ی دیگری از قاچاق کالاست که توسط اقشار محروم استان صورت می‌گیرد. وی تاکید کرد مساله‌ی ته لنجی باید به گونه‌ای ساماندهی شود که مدیران و مسئولان بدانند چه میزان، چه شخصی، و چه کالایی وارد می‌کند.
رئيس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به مرز وسیع استان هرمزگان با دریا اشاره کرد و خواستار توسعه‌ی اقتصاد دریا در ایران شد.
وی تاکید کرد با توجه به ظرفیت‌های استان هرمزگان می‌توان از ظرفیت دریا برای گردشگری سلامت و گردشگری تمدن استفاده کرد. وی افزود دولت باید بتواند در این استان گردشگری را فعال کند.
رئیسی در ادامه با بیان این موضوع که فقر و آمار فلاکت در استان همه را رنج می‌دهد تاکید کرد فقر مطلق در استان هرمزگان باید ریشه کن شود.
ابراهیم رئیسی حتی نمی‌داند که در شرایطی که امکان تجارت کشور با تمام دنیا قطع شده و مهم‌ترین مزیت اقتصادی ایران، یعنی موقعیت ترانزیتی ایران به خاطر ندانم‌کاری‌های جمهوری اسلامی از دست رفته است، نمی‌تواند از توسعه‌ی اقتصاد دریا حرف بزند. افرادی که به رئیسی مشاوره می‌دهند، کسانی هستند که نه تنها تخصصی در این باره ندارند بلکه با خواندن چند مطلب در فضای مجازی و استفاده از برخی کلیدواژه‌ها تصور می‌کنند که می‌توانند راهکارهای لازم برای نجات کشور را ارائه دهند. اما همه می‌دانند که آنها حتی دغدغه‌ی نجات کشور را هم ندارند.