صد و بیست روز تظاهرات مداوم و حکومت هراسناک از مردم با ابزار تهی سرکوب

در صد و بیستمین روز از تظاهرات بی وقفه مردم تهران و بندر عباس شاهد تظاهرات مردم بودند .در تهران محله های جنت آباد ،شیخ بهایی و شهرک اکباتان و شاهد تظاهرات مردم و شعارهای تند انها علیه حکومت و زهبر جمهوری اسلامی و اصل ولایت فقیه بود. در بندر عباس نیز مخالفین به شعار دادن علیه حکومت پرداختند. در این میان گزارش شده است که فقط قربانیان کودک و نوجوان که در طی این مدت در پروسه تظاهرات کشته شده اند به حدود هفتاد نفر رسیده است و بازداشت شدگان نیز نزدیک به نوزده هزار نفر میباشند که البته شناسایی همه انها امکانپذیر نیست. همچنین در خبری متفاوت روز دوشنبه روابط عمومی دیوان عالی جمهوری اسلامی اعلام کرد فرجام‌خواهی وکیل محمد قبادلو در این دیوان ثبت شده و پرونده برای رسیدگی به یکی از شعبه‌های آن فرستاده شده است.محمد قبادلو که از معترضین جوان بازداشت‌شده، در پرونده مرتبط با کشته شدن یکی از کارکنان نیروی انتظامی به نام فرید کرم‌پور است به قصاص نفس محکوم شده است. دادگاه وی را با اتهامی که خانواده وی آن را مردود میدانند، با ادعای قتل یک مأمور و مجروح کردن پنج مأمور دیگر و زیر گرفتن آنها با خودرو سوارِی، آقای قبادلو را به اعدام محکوم کرده بود که اکنون پرونده برای اعاده دادرسی به دیوان عالی رفته است و به شعبه دیگری برای رسیئگی فزستاده میشود.
اما در تحولی دیگر در جمهوری اسلامی که مامورانش کیان پیر فلک دوازده ساله را در ایذه کشتند و پدرش را مجروج جدی ساختند اکنون مادرش نیز که در بعد از مراسم عزاداری برای فرزندش هزاران بار تهدید شده بودف اکنون بدون اعلام رسمی از کار اموزشی خود اخراج شده است. عموی کیان پیرفلک می‌گوید در شرایطی که زینب مولایی مادر کیان در استخدام رسمی آموزش و پرورش است، اما مسوولان حراست آموزش و پرورش ایذه با رفتاری غیرمحترمانه از حضور او در کلاس‌های درس جلوگیری کردند. و در مقابل درخواست مادر کیان از حراست که حداقل نامه اخراجم را بدهید، اعلام می‌کنند، نامه‌ای هم به او نخواهند داد وی افزود بعد از این رفتار، حال مادر کیان خراب شد و ناچار شدیم او را به بیمارستان برسانیم.
این در حالیست که به‌ زودی خانواده پیر فلک روند قضایی و شکایت در‌باره قتل کیان را دنبال خواهد کرد.
حکومت با گذشت چهار ماه روز به روز دایره دستگیریهاش را افزایش داده و به دنبال آن است که همه افرادی که پتانسیل تظاهرات را دارند دستگیر سازد و برایشان پرونده بازی بسازد که سایه ان همیشه برسرشان باشد و با گرفتن وثیقه های سنگین انها را از جنبه سیاسی خنثی سازد. اما اقدام اخراج مادر داغدیده پور فلک خباثتی لازم دارد که از حکومت جمهوری اسلامی بر می آید.