حمله مجدد ترامپ علیه جان بولتون

به گزارش سی ان ان همزمان با انتشار کتاب جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی امریکا با عنوان اتاقی که در آن رخ داد ، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در ادامه حملات خود علیه جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا، با توجه به زیر پاگذاشتن مقررات امنیتی توسط بولتون خواستار زندانی شدن او شد.
او در تویتی نوشت: جان بولتون متملق از پا افتاده از طبقات پست اجتماع است و باید برای انتشار و سوء استفاده از اطلاعات فوق محرمانه زندانی و اموالش توقیف شوند. به خاطر می‌آورید آن‌ها با ملوان جوان زیردریایی چه کردند، ولی کاری به هیلاری خبیث نداشتند. من با عذرخواهی از آن ملوان به پایان می‌رسانم- عادلانه نبود.
اشاره ترامپ به یک ملوان جوان زیردریایی ارتش آمریکا است که در سال 2016به خاطر عکس گرفتن در داخل یک زیردریایی هسته‌ای بازداشت شد و به اتهام انتشار تصاویر یک محیط محرمانه به یک سال زندان محکوم شد.
وی در پیامی دیگر نوشت من به جان بولتون که به دلیل اینکه فردی نادان بود ومورد تائید سنا قرار نمی‌گرفت، فرصت دادم. من همواره شنیدن نظرات متفاوت را دوست دارم. معلوم شد که او کاملا بی کفایت و دروغگوست. نظر قاضی را ببیند. اطلاعات طبقه بندی شده را منتشر کرده است.
کاخ سفید انتشار این کتاب را مغایر با اصول سیاسی و افشای اطلاعات محرمانه دانست. وزارت دادگستری این کشور هم ضمن صدور دادخواستی خواهان توقف انتشار کتاب جان بولتون شده بود. قاضی فدرال آمریکا در واشنگتن دی‌سی ضمن رد این درخواست ادله اعلام شده را ناکافی اعلام کرده است.